Arhiva Roco

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Incearca aici, ai la mai multe firme...

http://www.hfkern.gmxhome.de/
 
nu e rau, din pacate au destul de putine poze, si se stie ca o poza face cat 1000 de cuvinte; plus ca nu au cautare din pacate
dar cum din roco.cc au scos tot ce se putea (si sincer pe vremea cand erau produsele puse acolo era cel mai bun), chiar s-ar simti nevoia unei baze de date cu toate produsele, dar pana acuma momentan n-am gasit nimic sa fie multumitor
ne apucam noi sa facem una ? :D
 
Mersi uhu. De fapt chiar de la site-ul asta, care e foarte util pana intr-un anumit punct, am pornit in cautarea unei baze de date complete si cat de cat actualizate. Nu de alta, dar poate gasesti un asa-zis chilipir pe ebay sau pe la cine stie ce colectionar si nu stii daca piesa respectiva e produsa in 1969 sau 2009.

Adevarul e ca, vorba lui macleod, n-ar fi rau sa adunam informatii de la toti cei in masura si, in timp, sa avem o sursa la care sa ne raportam cu incredere.