Aparate Foto - pareri si opinii

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
E super canon-ul ala, mi-a trecut (cei drept cam putin) prin mana, si ma uitam dupa aia urat la s3-ul meu (ce-i drept, are si ala vreo 3 ani deja).
Pentru clasa lui de sapuniere (desi parca totusi tinde sau deja e spre compact), scoate niste poze minunate, si deja si prin meniuri ai chestii care tin de profi.
Daca poti sa-l gasesi la un pret rezonabil (adica state sau din afara) si nu vrei un slr, atunci go planet.
 
E bun, are detoate pentru un compact, senzor maare CCD deci zgomot in imagine la iso mare...pana pe la 800 face fara zgomot poze....are un macro destul de bun de la 1cm in sus..... cu putina luminare nici nu iti mai trebuie altceva.... are moduri de lucru manuale, deci te poti juca pe la iso, pe la expunere, pe la focalizare si pe la balansul de alb .... are temporizare la declansare (la macro e foarte utila) , stabilizare de imagine , zoom optic 4x ...are detoate pentru un compact si pentru cat costa deja e pomana.