Anunturi de intalnire a pasionatilor in Cluj

Salutare,
Marti,11 septembrie va convoc la o sedinta speciala,propunind in acest sens terasa Karolina,unde am mai fost(Strada Daicoviciu 9),sa zicem de la ora 17-17.30
Cei care aveti restante la plata cotizatiilor,va rog sa veniti cu banii.Daca nu-i aveti,nu mai veniti.
Trebuie sa facem curatenie si sa ne definitivam obiectivele,mai ales cele financiare.
s

sandy a spus:
Salutare,
Marti,11 septembrie va convoc la o sedinta speciala,propunind in acest sens terasa Karolina,unde am mai fost(Strada Daicoviciu 9),sa zicem de la ora 17-17.30
Cei care aveti restante la plata cotizatiilor,va rog sa veniti cu banii.Daca nu-i aveti,nu mai veniti.
Trebuie sa facem curatenie si sa ne definitivam obiectivele,mai ales cele financiare.
s

Prezent

Si eu voi fi prezent.

Tu, că’ci tu ai propus locaţia :)

Update: sedinta se va tine cu incepere de la 18:30 (in urma solicitarilor venite din mediul economic :D). Locatia ramane neschimbata. Ne vedem acolo!

Salutare,

astazi intalnire la club, incepand cu ora 18:30. DIscutii despre organizarea expozitiei din decembrie.

Salutare,

Sper ca ne vedem cat mai multi azi la club la 18:30.
Trebuie sa discutam despre organizarea expozitiei din decembrie.

Traian

Prezent. Eu va trebui sa plec la 19.30

Se porpune ca urmă’toarea sedinţ㒠s㒠aib㒠loc joi 4 octombrie 2012.

Loc: Biroul Tehnologistic Sânnicoara, Calea Clujului nr. 61, orele 19.00

Ordine de zi:

1. Stabilirea, confirmarea, organizarea activită’ţii curente şi viitoarea a Traninsylvania Railway Club - Cluj Napoca. Sunt invitati membrii fondatori, membrii, simpatizanti.
2. Crearea unei organigrame funcţionale cu rol de executiv a asociaţiei.
3. Organizarea Trainfest 2012
4. Diverse

Pentru a ră’spunde la întrebă’ri nepuse:

S-a stabilit aceast㒠locaţia, pentru c㒠se doreşte a fi o întâlnire care s㒠nasc㒠anumite ră’spunsuri, acţiuni, nu la BR, nu la Club, unde dup㒠5 minute discuţia degenereaz㒠la orice alt ceva care nu este legat de Club.
Eu ofer s㒠transport 4 persoane la sediul Tehnologistic.
O s㒠mai fie persoane care pot asigura transport, care se vor anunta pe forum.
Pentru cine nu poate participa dar doreşte s㒠fie la curent, se va incerca conectarea prin Skype.

O zi bună’!

Salutare,

nu stiu in ce masura se poate, dar eu as prefera ca intalnirea sa fie marti cand sigur sunt disponibil.

si eu pot transporta 3-4 persoane

Salutare,

Eu zic ca intalnirea saptamana asta sa o facem joi 4 octombrie 2012 la 19:00, din simplul motiv ca maine marti, in zona centrala a orasului va fi nebunie cu traficul din cauza meciului CFR-Manchester, plus ca unii poate merg la meci (ca mine, hi, hi, hi). Cat despre locatie mai vorbim. Daca ramane in Sanicoara city pot cara si eu pana in 4 membri.

Traian

Salut. Pana la urma cum a ramas stabilit? Daca se merge azi (joi) de la ora 19 cine m-ar putea lua si pe mine din manastur sau chiar centru/marasti?

Se reiau discutiile din punctul ramas, marti 9 octombrie 2012 de la ora 18.00
in Cluj, Str. Eremia Grigorescu 80A.

E.

Mai da ce de sedii are clubul asta :D
Un adevart imperiu