Anunturi de intalnire a pasionatilor in Cluj

Post-eveniment anunţ!

Sâmbă’tă’, din motive de că’ldură’, a fost convocat㒠o reuniune de urgenţ㒠la orele serii la Fabrica de BR, inaugurat㒠anul trecut.
Datorit㒠c㒠anunţul a precedat cu 8 ore întânirea, nu s-au pus mari speranţe ca membrii clubului s㒠vin㒠toţi, dar avântul mobilizator al organizatorului a putut aduna 4 membri. (ceilalţi şi-au declinat prezenţa din motive obiective: cântă’ri, Padiş, chitară’, nevastă’, etc...)
Unul dintre membrii a anunţat c㒠vine, chiar mai târziu, ca pe urm㒠s㒠schimbe macazul pe traseu.
Dar una peste alta a fost o ieşire plă’cută’, 3 ore de discuţii, analize şi, cel mai important lucru, s-a luat hotă’rârea s㒠se mai fac㒠vizite la Fabrica de BR.
Prezenţi au fost:
Florian Timariu, Gyury Albert, Dan Hotico şi cu mine.

Incercă’m s㒠planifică’m o întâlnire în miezul să’ptă’mânii, c㒠s㒠adună’m mai mulţi membrii.

Salut,

pentru ca Florin nu e in Cluj pentru cateva zile, m-a rugat sa anunt sa mutam intalnirea pe joi cand revine.

Fratilor,
Haideti sa facem o intilnire la o terasa in saptamina care vine( preferabil in a doua jumatate, ca am mult de lucru)
Avem multe de discutat despre Asociatie asa ca va rog la modul cel mai serios sa faceti niste propuneri viabile pentru sedinta.
El Presidente

Joi?
Fabrica de BR?
Ora 18.30?

Putem lua in calcul si terasa Bulgakov, Casa TIFF (foarte faina, vis-a-vis de cinema Arta) sau Karolina, toate in buricul targului.
Joi e in regula din punctul meu de vedere.

Trebuie sa pastram bunul obicei de a face din cand in cand intalnirile la cate o terasa/pub!
Subscriu si eu la ce a sugerat mr_doctor, intalnirea sa se faca la Casa TIFF, Bulgakov sau Karolina ca e mai "pisentru".

Mai ”pişentru” trebuie rezervare din timp c㒠e cam plină’, decând cu TIFF-ul

Pai atunci sa mergem la Karolina (studiourile Taurus) joi la 18:00-18:30.
Interesantule, nu trebuie rezervare nicaieri. Amatorii rog sa anunte!

Adresă’?