Angrenaj melcat

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

pres_mihai

Active Member
Trenulist
16 Iunie 2010
149
3
46
Craiova
LOCATION
Craiova
Salut!
Sunt curios unde se pot gasi la cumparare in Romania angrenaje melcate pentru transmisii la locomotive. Am tot cautat pe internet si nu am gasit. Voi de unde le procurati?
 
Ai doua variante , ori de la producatorul locomotivei respective ori de la o alta locomotiva similara. O locomotiva pentru piese de schimb poti gasi probabil pe ebay sau altele...
 
Mai gasesti angrenaje si kit-uri de motoare pe net.
Daca imi e permis mentionez http://www.newmodellersshop.co.uk/electronics-motors.htm . E cel mai apropiat site care l-am gasit cu asa ceva.
Sunt o gramada de astfel de magazine in US si au preturi de nimic dar din pacate costul de livrare face toata afacerea putin rentabila.

Am cautat si eu angrenaje autohtone dar n-am gasit nimic relevant.
 
http://www.letrainmagique.com/Tarif_entrainement.htm

Un sortiment bogat de roti dintate si angrenaje. Comanda pe net, plata cu card prin site dedicat bancar. Atentie, magazinul intra in concediu din 10 in 31 iulie, deci clientii sunt rugati sa nu mai dea comenzi vreme de o luna dupa 5 iulie anul curent!