In privinta podelei s-a mai pus problema si in depou. montarea uneia noi pune probleme mai mari pe care nu doresc sa le comentez (eventual pe pm) si de aceea s-a optat pentru parchetul laminat. In privina peretilor si a plafonului pastram ceea ce a fost original. Avem in compartimentul pentru posta chiar si doua corpuri de iluminat originale. Restul 4 buc sunt niste plafoniere semirotunde simple. Motorul pe care il montam se vrea a fi o sectiune prin care sa se poata vedea functionarea superbului motor Sulzer, simplitatea dar si robustetea acestuia. Vom mai avea expuse tot felul de placi de inmatriculare/fabricatie de la locomotive /vagoane, documente, fotografii, carti de locomotive cu abur, diesel, a automotorului 938 (originala), lampi, felinare, vitezometre, statii radio, dispozitive, scule etc, deci cam tot ce este legat de activitatea de exploatare si reparatii.
Referitor la LDE-4400 el are montate ambele motoare - cel de-al doilea l-am montat in cutie in anul 1996 si l-am recuperat de la Depoul Buzau unde zacea abandonat pe un vagon. Motorul a fost adus pe acelasi vagon la Depoul Bucuresti-Triaj si a fost montat cu ajutorul macaralei de 120 t. Impreuna cu conducerea depoului ne-am dori tare mult sa putem sa-l revopsim anul acesta.