Nenea HGDan a fost insarcinat sa aduca de la Deutschland aceasta prajitura ambalata intr-o masa de budinca:
Modelul in cauza mi-l doream de mult, in tinerete avand prieteni care-l detineau, bineinteles varianta Piko. Si nenea Prognosis are un E 69 pe care a botezat-o micuta Mo', dar ca sa le facem surori a mea se va numi Amandina. Rolul locomotivei de manevra pe viitoarea diorama va fi acela de a forma garnituri de cisterne sau silozuri.Propulsia este asigurata de un motor cu o volanta, rotor in 5 poli, iar miezul de tole este inclinat.La viteze extrem de mici merge fara intrerupere, iar sunetul transmisiei prin pinioane de metal iti incanta timpanul.
You do not have permission to view link please
Autentificare or Înregistrare
.Modelul in cauza mi-l doream de mult, in tinerete avand prieteni care-l detineau, bineinteles varianta Piko. Si nenea Prognosis are un E 69 pe care a botezat-o micuta Mo', dar ca sa le facem surori a mea se va numi Amandina. Rolul locomotivei de manevra pe viitoarea diorama va fi acela de a forma garnituri de cisterne sau silozuri.Propulsia este asigurata de un motor cu o volanta, rotor in 5 poli, iar miezul de tole este inclinat.La viteze extrem de mici merge fara intrerupere, iar sunetul transmisiei prin pinioane de metal iti incanta timpanul.