Am trecut şi am vă’zut

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

interesantul

Well-Known Member
Trenulist
24 Ianuarie 2016
1.584
2
52
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Plimbându-m㒠creanga prin RO, la ieşirea din Ghimeş spre Comă’neşti, pe partea dreapt㒠a drumului, in ceas de amurg târziu, am ză’rit o aburoas㒠roşie de rugină’, care st㒠pe pâmânt.
în goana cailor n-am remarcat ecartamentul, dar cred c㒠era de cale normală’. Cel puţin pe o parte, cred c㒠ambielajul era complet.

Detalii?
 
Dincolo e si o poza. In ultima postare mi se raspunde la inttrebarea despre ea.

http://www.forumtrenuri.com/t2865-cum-sa-pleci-noaptea-de-acasa-ep-2-miercurea-ciuc
 
:-?

DAr cine ar putea s㒠s㒠ocupe d㒠locomotiva abandonata acolo, si s-o salveze c㒠e o parte dîn patrimoniul cultural tehnic al tarii fiind p㒠ecartament ingust?

Mai interesant mi se pare faptul ca mai este acolo.Ce chestie, aici Caransebesul se cearta cu Jimbolia pentru o locomotiva si acolo nu o vrea nimeni. Fac pariu ca daca se baga primaria sa o vopseasca repede apare cineva ca e propritar.
 
Acuma pe bune. primarul din Jimbolia e suparat pe jocurile politice care l-au lasat fara locomotiva in gara unde incearca sa faca un fel de muzeu feroviar, iar locomotiva s-a dus la Caransebes, unde lat primar musai vrea locomotiva.

O locomotiva aproape functionala(exceptind cazanul am inteles eu) este luata tam nesam si ,,salvata" citez ,,pe vecie" inchei citatul prin expunerea ei in gara Cluj Napoca.

in alt context apar acuzatii si cercetari, instanta etc pentru vinzarea unor obiecte de patrimoniu.

Peste toate astea apare o locomotiva care e aruncata in strada. A cui este? Cine o are in inventar, este in lista de patrimoniu? ce se poate face cu ea? ce risca cel care ar incerca sa o ia de acolo si sa o expuna in alta parte?