asa este; nu stiu cum arata in realitate (pozele pot "deforma" culorile) modelul CFR, dar mie personal imi place mai mult cum arata prima varainta de vopsire de la CFR. E posibil sa si din cauza faptului ca o stiu in realitate cum arata si e mult mai aproape de suflet decat varianta KEG. Insa eu voi fi foarte multumit daca masina mea facuta de GeconWM va arata ca in poze si va functiona din punct de vedere mecanic fara repros (CEL PUTIN la fel de bine ca un BR218 de la Piko).
Daca va fi asa (si o sa tin la curent) eu voi fi foarte multumit. Asta nu inseamna ca atunci cand DA-060 CFR se va comercializa "la liber", nu ca uleiul si zaharul pe vremea lu' Ceausescu, adica pe programari, rezervari, avansuri, etc, nu o voi cumpra.
As vrea sa ii pun sunet, insa nu am montat niciodata un decodor cu sunet (nici nu am vazut, decat in poze). Voi vedea cand va veni (ultima comanda de la Lokshop a venit cam in 10 zile).
Pana atunci, astept si balesc
Daca va fi asa (si o sa tin la curent) eu voi fi foarte multumit. Asta nu inseamna ca atunci cand DA-060 CFR se va comercializa "la liber", nu ca uleiul si zaharul pe vremea lu' Ceausescu, adica pe programari, rezervari, avansuri, etc, nu o voi cumpra.
As vrea sa ii pun sunet, insa nu am montat niciodata un decodor cu sunet (nici nu am vazut, decat in poze). Voi vedea cand va veni (ultima comanda de la Lokshop a venit cam in 10 zile).
Pana atunci, astept si balesc