Am intampinat greutati .Stie cineva cum se poate modifica un gravator(masina de gravat)laser

unomoarecare

New Member
13 Ianuarie 2021
1
0
cotesti
Domnilor.
Stie cineva cu se poate modifica un gravator(masina de gravat)laser.Am un grvator de prin anii 2006-2008,ce functioneza cu drivere pentru win XP si placa de comanda este PCI
se monteaza intr-un calculator si cu stick USB drept gheie de siguranta,AAAAAJJJJUUUTOOORRRR!!!!

Domnilor.
Stie cineva cu se poate modifica un gravator(masina de gravat)laser.Am un grvator de prin anii 2006-2008,ce functioneza cu drivere pentru win XP si placa de comanda este PCI click aici
se monteaza intr-un calculator si cu stick USB drept gheie de siguranta,AAAAAJJJJUUUTOOORRRR!!!!
Bună! Am avut o situație similară cu un echipament vechi. Un prim pas ar fi să verifici dacă există drivere actualizate pentru sistemul de operare pe care dorești să-l folosești. Dacă nu, o soluție ar putea fi utilizarea unui emulator de Windows XP pe un sistem de operare mai nou. De asemenea, poți încerca să contactezi producătorul pentru sfaturi sau recomandări privind actualizările de hardware compatibile cu modelul tău.