pacat ca toata lumea repede sare : "te contrazic, nu e asa deci te contrazic, etc." si nu ma refer doar la cazul de fata. Prin ceea ce am afirmat si prin modul exprimat, am incercat sa expun o varianta cat mai economa din toate privintele, a rezistentei in timp cat si a rezultatelor scontate si mai apoi obtinute, respectiv ... formele, care daca le pui intr-o comparatie una langa alta se poate vedea brutal de clar difererenta. Intr-un final, nu mi-am dat parerea ca sa am cu cine ma contrazice caci in fond constructorul (laurentiu1971) alege varianta optima pentru el dupa parerile expuse de fiecare aici. Personal am facut relief cu ambele modalitati si acum pot spune care e mai indicat de folosit.
Daca imi mai este putin permis, pe langa metoda prezentata de Florin, as mai veni cu o sugestie, pentru asezarea copacilor pe sol, sol realizat din acele servetele cu aracet, in cazul in care copacii au tulpina mai groasa, se pot lipi dupa care ii maschezi putin la baza cu un tufis,ceva; lipitura, fie cu Picatura, fie cu putin aracet Moment. Daca ii prinzi cu aracet, trebuie sa-i tii cateva minute proptiti sau sustinuti pana face putina priza aracetul. Eu am folosit Picatura, merge repede si face priza urgent.
...voie buna