Ajutor identificare model h0

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

AdyAero

Well-Known Member
Trenulist
9 Septembrie 2008
587
364
42
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Acum ceva timp (4-5 ani) am vazut pe unul din site-urile care comercializeaza la noi produse feroviare un model tare simpatic. Imi aduc aminte ca era rosu, foare scurt, o locomotiva epoca VI (Taurus ?, Herkules, ?) cu un singur boghiu cu 3 osii, o locomotiva de manevra.
Poseda cineva acest model sau ma poate lamuri ce este? Am modificat rapid o poza pentru a ilustra despre ce vorbesc (am pornit de la un Taurus dar poate era vorba de o locomotiva diesel).
taurus20small202_zpspzhkipuo.jpg
 
N-am visat, ceva asemanator se gaseste in catalogul Tillig 2018:
Diesel_loco%20_200_TT_zps3lw8jlme.jpg

Dar tot nu reusesc sa gasesc poze cu modelul real...
 
Bună!
Am cumpărat un trenuleț electric Märklin Start Up 29752, folosit, înregistrată locomotiva, totul ok. Acum câteva zile am cumpărat o locomotivă BR89, și nu pot să o fac sa funcționeze, când o așez pe calea ferata I se aprinde beculețul, dar nu mișcă deloc. Încerc sa o folosesc de pe aceeași telecomandă, Märklin 00748 IR Remote Control for Digital Operation. Cum trebuie să procedez?