Ajutor BR64 roco

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

AndreiM

New Member
7 Martie 2008
8
0
Campina
LOCATION
Campina
Am acizitionat de curand un model br 64 am luat si un decodor si am vrut sa-l montez.Am luat prospectul de la locomotiva am scos surubul de la dom am scos barele de la cabina si nimik.Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine ca stau si ma uit la ea.
Va multumesc! :( :( :( :(
 

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.642
596
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Si eu am lucrat cam o ora :confused: pana sa montez decodorul in aburoasa mea 64 Roco :p . Dar s-a meritat! 8)
Uita-te bine in prospect, asigura-te ca ai demontat tot ce scrie acolo si (daca imi amintesc eu bine) incearca sa ridici de cabina. Ai mare grija, fiindca piesele respective, cu toate ca sunt extraordinar de fine, ies FOARTE greu de la locurile lor :!:. Multa atentie la conducte, mai ales la cele care intra in cabina!
 

tfa2003

Well-Known Member
Trenulist
15 Aprilie 2007
395
12
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Aoleo, atentie cat casa la demontare, ca BR64 e cam pretentioasa. In principiu se trage de cabina, dar atentie sa iasa cu cazan cu tot, ca altfel se cheama ghinion si faci munca de reconstructie de iti sare capul.
 

AndreiM

New Member
7 Martie 2008
8
0
Campina
LOCATION
Campina
Va multumesc pentru sfaturi,dar aseara in jurul orei 10 dupa ce am studiat locomotiva sub lupa sa vad daca mai are cleme ascunse sau altceva am reusit sa o desfac fortand putin cabina.