Agenda Expozitii Modelism Feroviar 2009

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

BOGDAN I

Well-Known Member
Trenulist
9 Ianuarie 2016
955
2
Brasov
LOCATION
Brasov
Salutare tuturor (organizatori,participanti,vizitatori,modelisti), am deschis acest topic pentru a avea o mica agenda a expozitiilor pe tematica feroviara ce v-or avea loc in Romania in 2009 , expozitii care pe an ce trece cresc ca numar si calitate .

Oricine (modelist,club,firma etc) stie ca are puterea si are in plan sa organizeze o expozitie pe tematica feroviara sa posteze perioada la care s-a gandit , orasul unde v-a avea loc expozitia etc etc ....
Totodata toti membrii acestui forum si nu numai pot sa-si exprime idei,pareri,propuneri , asupra perioadei , materiale expuse ,aranjari sala , invitati ... orice ideee este binevenita deoarece impreuna putem sa facem aceste expozitii sa devina profi , anuale si internationale .
 
Uite ca sar eu primul cu o expozitie care e cam batuta in cuie, si anume :

Salonul National de Modelism - Alba Iulia - perioada aproximativa - 15 noiembrie - 5 ianuarie.

si o alta care nu e stabilit inca cand va fi:

Machetist - Cluj Napoca - perioada aproximativa - septembrie-octombrie.

p.s. poate ca ar trebui ca toate care se anunta cu data exacta sa le punem la un loc in primul mesaj al topicului.
 
Expozitia "Colectii si Colectionari" 2009 , propun sa se tina la sfarsitul lui Septembrie , anul acesta o sa avem expozitia pe 2 nivele - sala veche unde s-a tinut pana acum si sala de deasupra .Cele 2 sali comunica intre ele printr-o scara interioara .
Sala noua este o sala in care se tin cursuri de dansuri , este luminata de 3 geamuri imense ce dau direct afara , are sistem de iluminare cu reflectoare din tavan , parchet pe jos pe care o sa fie pusa o mocheta gri , sala are aprox 20m lungime / 15 m latime ,si 4m inaltime este un dreptunghi fara stapli de sutinere in interior .
Toata sala o sa fie ocupata de diorame la toate scarile .
La subsol o sa fie firmele reprezentante (importatorii de trenulete si accesorii) , speram ca in acest an sa avem vitrine profi pentru expunere , o idee pentru toti importatorii sa vina cu suport media (dvd player + lcd , laptop , proiector ) si o sa aiba spatiu langa standuri pentru a face si prezentari de pe dvd-uri cu produsele care le vand si cum se folosesc acestea (ex dvd noch) .
 
UPS , ce bine ca am deschis acest topic deja 2 expo se bat cap in cap ca si data ,
Atunci expo "Colectii si Colectionari sa o mutam ori sfarsitul lui August-Septembrie ori sfarsitul lui octombrie dar sa avem intre expozitii cel putin 1 wheekend de odihna
 
exact ideea spusa de tine in'PS" vreau sa o punem in prima pagina dupa ce avem niste date cat de cat exacte macar luna aproximativa si orasul sau regiunea .