ADIO CM 2010!

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

theo

Well-Known Member
13 Septembrie 2007
443
3
Sf.Gheorghe,jud.COVASNA
LOCATION
Sf.Gheorghe,jud.COVASNA
Declaratii soc dupa meciul Austria-Romania 2-1 :confused: (austriecii ne batura :( fara 10 titulari :confused: ):
1.,,Nu se pune problema sa plec'' :-?
2.,,Nu s-a intamplat nimic deosebit acum , am pierdut jocul...Ma asteptam sa pierdem :D.'' SUPER TARE! :aplauze:
Asa a grait , mai bine zis a ,,grohait'' victor SATANA :twisted: piturca dupa incheierea jocului.

No comment !:x
 
Totuşi... nu el a fost în teren. Auzeam (forţat... c㒠şoferul dubei asculta Radio Sport Total sau ceva de genu') tot felul de declaraţii de la diverse personaje mai mult sau mai puţin cunoscute cum c㒠de ce nu l-a folosit Piţurc㒠pe X-ulescu sau pe Y-cescu. Deşi nici respectivi dac㒠erau în locul lui probabil nu erau mai breji.
Ideea e c㒠nu prea mai are cine s㒠joace fotbal... Divizia A, pardon, Liga 1 (c㒠Divizia A e marc㒠înregistrat㒠Ursus) ne confirm㒠statutul de republic㒠bananieră’, unde jucă’torii au dat de bani şi li se rupe o anumit㒠parte a corpului de joc c㒠oricum ei îşi iau banu + înc㒠de vreo 3 ori pe atât din publicitate. Nu cred c㒠vom mai avea o echip㒠ca aia de la Cupa mondial㒠din '98, de exemplu, prea curând. Poate peste vreo 30 de ani când cei de acum vor pă’ră’si în mod ,,natural" scena fotbalistică’.

Singurul meu regret... m-am zgârcit şi nu am pariat decât 3,5 RON pe victoria Austriei. Merita s㒠pariez 200 RON, acum aveam în ,,depou" toate cele 4 vagoane Heris nou apă’rute. :evil:
 
In tot raul e si un bine!

Si asa suntem chinuiti de criza :) .
Asa ca am castigat o economie de cel putin 3-4 mil de euro, bani care nu se mai cheltuie cu deplasarea in cealalta emisfera...

Eusebiu
 
Astazi s-a intamplat... MINUNEA: piturca a fost DEMIS :aplauze: :aplauze: :aplauze: Urmeaza un nou antrenor la NATIONALA! Timp are berechet sa cladeasca o noua echipa. Indiferent cine va fi ii doresc: MULT SUCCES! :lautar: Sa speram ca fotbalul romanesc va renaste din ,,propria cenusa''! Talente avem si in tara (exemplu: fratii Costea de la U.Craiova).Nu ne putem baza la infinit numai pe :confused:... Mutu si Chivu.Astia cand au chef joaca , cand nu....sunt accidentati :confused: .