ad-hoc

interesantul

Well-Known Member
Trenulist
24 Ianuarie 2016
1.584
2
50
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Sunt amatori de o scurt㒠că’lă’torie din RO la Moskova, 2 zile vizitat mausoleul tovarasului si alte cele?

Buget undeva la 400-500 euro, conţine:
Bilet tren cuseta 4 paturi, hotel Moscova, bani de buzunar, de metrou....

Undeva in primele 2 sapatamani ale lui decembrie.

Amatori?
 

victorian

Well-Known Member
Trenulist
21 Octombrie 2007
2.229
8
Constanta
LOCATION
Constanta
Vorba rusilor... nu existe femei urate... exista doar prea putina vodka! :D

Drum bun, se profileaza o excursie interesanta!
 

Pantiru

Well-Known Member
15 Aprilie 2011
396
1
Braila
LOCATION
Braila
In Martie'90 am fost plecat doua saptamani intr-un circuit Cernauti-Kiev-Harcov-Moscova,intre orase circulam noaptea cu vagoane cuseta cu insotitor,care pentru 15 copeici iti aducea un pahar cu ceai,un pachet de biscuiti si zahar la pliculete.
In Moscova am fost cazati in parcul olimpic din '80,mergeam cu metroul 45min.pana in gara centrala,acolo liniile de metro erau supraetajate pe 7 nivele,ca sa ajungi de la peronul unde te lasa metroul ,urcai cu niste scari rulante lungi de te plictiseai pana la suprafata.
Am plecat sa vizitam magazinul Bucuresti care era pe celalalt mal al raului si nestiind ca va iesi la un moment dat la suprafata metroul, sa tranverseze raul,cand a invadat lumina soarelui in vagon cei din grup,si eu chiar ,am tipat de frica ,de se uitau aia ca la circ la noi,noi am crezut ca a explodat metroul,penibili,nu?
La parterul magazinului Denschi Mir din centru era raionul de jucarii,de unde mi-am luat doua kituri,unul cu T-34 si celalalt cu distrugatorul de tancuri S100 la scara 1/43,plus ca acolo erau foarte multe locomotive la diferite scari,dar pe atunci nu eram fan feroviare.
Am vizitat si muzeul bataliei de la Bolodino,oricum se merita totusi un drum pana acolo.
 

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.280
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
Pantiru a spus:
In Martie'90 am fost plecat doua saptamani intr-un circuit .

Si eu am fost in 90 in august la Congresul Mapreal. Am stat 2 saptamani jumate in Moscova si nu am regretat nicio clipa. Mai ales ca eu am plecat cu 360 de ruble de aici si m-am intors cu 240, atat de ieftina era viata ATUNCI acolo. Vazut tatuca Lenin, vazut Borodino, vazut Piata Rosie... Cat priveste trecerea cu metroul peste apa nu am tipat ;-) dar m-am mirat ca ploua afara... Minte de 16 ani...

A fost una dintre cele mai frumoase vacante ale mele si regret ca nu mi-am luat trenulete. Dar macar asa m-am rocker-it... Am cumparat Viniluri cu Pink Floyd, bon Jovi, Scorpions, etc etc cu gandul sa le vand unor colegi care imi spusesera ca ar fi interesati... As...le-am pastrat pe toate
 

maus5

Active Member
Trenulist
14 Februarie 2010
143
2
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Salut!Si eu am fost in 1983 intr-o excursie de zece zile,la Moscova si Leningrad.Din Moscova de la magazinul de jucarii mi-am luat un BR55 Piko inmatriculare K.P.E.V. ''5216 Berlin''cu 25 ruble.