Actualizari Google Earth

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

dimitrov

Well-Known Member
Trenulist
26 August 2007
590
6
Salutare tuturor ! Rubrica asta a mai fost pe un forum.........si cum intre timp s-au mai schimbat lucrurile si pe "Google Earth",daca aveti "vrerea si puterea"......rogu-va a da veste,care cum vede,pe "G.E" vreo schimbare s-o faca publica...................asta insemnind ca si modificarile mici (cvartal/sector/zona/etc.) sa fie remarcate !!!!
Eu incep azi cu Brasovul,....care are cele mai noi poze,poze ce cuprind si parcarile facute de "portocalii" printre blocuri si care poze sint poze de vara,pina acum fiind de iarna !!!!!! Vechimea lor este de maximum 4 luni de zile....nu se vad sensurile giratorii de la "Carrefour"...."Selgros".....intrarea din cartierul "Noua" si "Judetean"....de pe Calea Bucurestiului.................. Claritatea maxima pe Brasov este la c.c.a. 1.500 m altitudine............
Care cum vedeti,prin locul vostru de domiciliu,modificari,faceti-le cunoscute (de exp.in Bucuresti.la iesirea de pe A1 la "Carrefour Militari",inca nu apare sensul giratoriu de la "Hornbach")...............Brasovbul a fost deschis pe noile poze cu o luna in urma,iar realitatea este de cam 4 luni in urma (cum am zis mai sus) !!! Atentie...se vede si ultima sectiune de centura ocolitoare,de la DN 11(Brasov-Tg.Secuiesc) la DN 13 (Brasov-Feldioara-Sighisoara) !
Sa traiti......cum.........puteti !!!!! :D 8) :fluierat:
 

interesantul

Well-Known Member
Trenulist
24 Ianuarie 2016
1.584
2
52
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Asa...

S-a actualizat harta din zona Clujului. Actualiazarea a fost facuta cu fotografii datand de la inceputul lunii Septembrie (se vede nodul de la autostrada ce vesnic in discutie de la Gilau, cu faza de lucru de atunci)
In Est se vede centura, dar fotografiile sunt cam de juma de an.
 

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Sincer foarte greu de citit, cu atatea semne de punctuatie, spatii, si alte simboluri cam straine limbii romane.
 

tuzonix

Member
27 Iulie 2009
32
0
brasov
LOCATION
brasov
Harta brasovului este din data mentionata pe Google Earth. Construiesc casa in zona Sacele si la acea data era in faza pe care o vad pe Google Earth. Mentionez ca in 2 doua luni am plecat de la faza camp de lucerna si am terminat casa cu acoperisul. Am inceput in 10 iulie iar pe Google Earth se vede casa clar. Asadar 21 sept 2009 este data corecta.
 

dimitrov

Well-Known Member
Trenulist
26 August 2007
590
6
Intrebare pentru cei care au mai intrat pe "Gugulica a lu' Pamintu' "....."Google Earth".....A sesizat careva noi actualizari de imagini ???
In ultimul an nu am mai avut timpul si ragazul necesar unei rascoliri "in amanunt" ! Daca aveti repere, multe multumiri !
Sanatate tuturor !!!
 

misha

Well-Known Member
16 Decembrie 2009
384
2
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salut,
Google Earth are mai nou, adic㒠la versiunea 6.0, o opţiune de a ară’ta pentru acelaşi loc imagini din diferite momente: "Show historical imagery".
Actualiză’ri în sine nu sunt prea multe, dar am impresia c㒠prospeţimea şi calitatea imaginilor ţin foarte mult de cine le comandă’. Adic㒠autorită’ţi locale, probabil, cum e cazul Cataluniei, unde mi se pare o trecere într-o singur㒠etap㒠a satelitului sau ce-o fi fost.
în principiu situaţia cea mai nou㒠este ară’tat㒠la Bucureşti - 2009, cu posibilitatea, în anumite zone de a merge înapoi în timp pân㒠în 2002.
A nu se confunda, v㒠rog, data copyright-ului cu data imaginii.
 

tudor_corbul

Well-Known Member
Trenulist
9 Mai 2007
498
2
Iasi
LOCATION
Iasi
Nu stiu pe unde a mai fost in tara,dar acum aprox 3 saptamani am vazut umbland prin Iasi aceasta masinuta: http://www.flickr.com/photos/[email protected]/6269927967/
Din cate imi dau seama e cea care preia imagini pentru street view.
 

misha

Well-Known Member
16 Decembrie 2009
384
2
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Pă’i a fost peste tot pe unde exist㒠street-view!
în afar㒠de google street view mai are şi norc.ro acelaşi serviciu, mai extins, am impresia, introdus mai devreme decât G SV, în Romania cel puţin.
Este important de ştiut când sunt fă’cute imaginile respective, când se folosesc genul ă’sta de servicii, pentru a nu se creea confuzii.
 

interesantul

Well-Known Member
Trenulist
24 Ianuarie 2016
1.584
2
52
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Multzam lu` arestatu Nostru!

Datorita investiţiei iniţiat㒠şi finalizat㒠de el, in sept gogule pamant a pus imagini noi in care se vede Cluj Arena finalizata, si Sala Polivalenta in constructie.