Activitati pe agenda clubului

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

060-EA

Well-Known Member
Trenulist
10 Mai 2016
861
0
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
YAHOO
paul_c_92
LOCATION
Oradea
Inainte de a onora invitatia la expozitia ce va avea loc la Brasov, va aducem la cunostinta ca in perioada 21-23.11.2008 Clubul Feroviar "Crisana" va fi prezent la expozitia de modelism feroviar de la Miskolc (Ungaria).
Afisul expozitiei:


Traducere:
Clubul de modelism feroviar din Miskolc organizeaza in perioada 21-23 noiembrie 2008, la casa de cultura a fabricii Vasas, prima expozitie de modelism feroviar, machete, diorame, modele de fabrica si diorame modulare la diferite scari.
Invitati: Clubul Feroviar "Crisana" si colectionarii Kaulics Kornel si Krisztian si Toth Zsolt.
 
De unde sa cumpara LE 5100 din acea poza din vitrina? ca o vad legata de un Uagps
http://i139.photobucket.com/albums/q307/pcc_2007/Miskolc%202008/DSC01073.jpg
 
Asa cum am fost anuntati, astazi la ora 14 fara intarzierile specifice CFR-ului, Mos Craciun a ajuns la depoul Oradea intr-o locomotiva pe masura varstei lui, desigur ajutat de la spate :lol:
Un mic truc de-al Mosului si locomotiva a scos fum :D

Dupa ce Mosul si-a impartit darurile in sala special amenajata, copii au putut admira trenuletele aduse de noi cei de la Clubul Feroviar "Crisana"
Vor urma si alte poze
 
Desi inca nu fac parte din CFC, totusi am fost prezent la acest eveniment.

Azi, 21.12.2008., m-a sunat dragosh01 pe la 11:30 ca a vazut-o pe 230.142 miscata de 60-0848-6. Stiam ca asta inseamna ca vine mosul in depou :D. Repede m-am imbracat, am fugit sa prind locomotiva. Intru in depou sa intreb pe cineva daca e chiar asa. Mecanicul de pe 848 mi-a zis ca mosul vine pe la ora 2. Pana atunci am mai facut niste poze.Ne-am intors la 13:30, am adus-o si eu pe surioara mea, a venit si Dragosh si Karcsy. Am reusit sa vedem cum focul a fost pornit, chiar eu am dat bricheta mea pentru a porni focul :lol:Iat-o si pe 848:Un pic dupa 2 a inceput evenimentul, am filmat totul, dar mai trebuie sa lucrez la filme. Insa am facut poze cand s-a oprit locomotiva:

Dupa acesta aburoasa a fost trasa pe placa, intoarsa si repusa la locul ei.

Mai pozam si cealalta aburoasa:Apoi ne-am grabit la dormitorul depoului, unde Clubul Feroviar "Crisana" a expus niste modele CFR :D (Iata si niste poze de la expozitie: http://pisti91.myfreeforum.org/sutra7554.php7554)

La iesire mai pozam LDH-ul 81-0342-6 langa 230.142 care a fost deja repusa pe locul ei :)Numai bine :wink:
 
Se putea sa nu comentez despre bielele mai mult sau mai putin complete ale aburoasei?! :D

"Deci, iata culisa, glisiera Kuhn, biela sertarului... heeeey, dar unde-s biela motoare, biela culisei si celebra contramanivela?! Hmmm, profilul din capatul butonului de pe roata motoare principala parca nu-i asa cum credeam etc."
 
Figura cu trenurile care saluta cu farurile publicul si ele intre ele mi-a reusit foarte frumos, datorita facilitatii statiei mele LenzSet100 de a "memora" doua locomotive, intre care pot trece foarte repede prin apasarea butonului ESC 8). Astfel, prin actionarea adecvata a butoanelor hand-controllerului, trenul care se apropie de gara saluta cu farurile trenul care asteapta pe cealalta linie, care ii raspunde in timp util pentru a fi vazut :D