Actionare electrica home made

A

Anonymous

Guest
Zilele astea am reusit sa fac o actionare electrica pentru un macaz
Deocamdata va pot arata doar un filmulet voi reveni cu poze si detalii zilele astea

 
A

Anonymous

Guest
Ca sistem am folosit de la o combina care nu mai mergea cd rw care avea tot ce imi trebuie. Pentru inceput ii facusem un blocaj cam cat are macazul cursa dar nu prea a dat roade deoarce era distata prea mare de la sistem pana la macaz si aveam erori si din cauza asta macazul ramanea schimbat pe jumatate . Bratul care ajunge pana la macaz e facut provizoriu dintrun material asemanator plasticului dar e mult mai moale putand fi manevrat mai bine in lumea noastra.Motorasul de la mecanism avnd 6 volti era prea puternic pentru ce vroiam io sa fac asa ca l am alimentat la 4.5 volti . Si cateva poze cu mecanismul
Sper ca am fost pe intelesul tuturor :D
 
A

Anonymous

Guest
Da da acelea sunt electromagnet si nu stiu cum poti face o parghie sa actineze macazul , fiind si firave e greu sa lucrezi cu ele.
 

Radu161

Moderator
Super Moderator
Trenulist
25 Mai 2007
1.791
55
Bucuresti/Arad
r161trains.wordpress.com
WEBSITE
http://r161trains.wordpress.com/
YAHOO
radu161
LOCATION
Bucuresti/Arad
Si poza:Mecanismul are vreo 6 ani, asa ca nu e in stare prea buna (a se citi nefunctional :D ) din cauza unei roti dintate care a fugit de la locul ei.
Il facusem pe vremea cand ma ocupam de avioane, dar miscarea pe care o facea se potriveste cu ceea ce trebuie la macaze.
 
A

Anonymous

Guest
Foarte interesant o sa incerc si asa ceva, de materiale nu i problema am o gramada zilele astea am mai gasit niste mecaisme de la masinute vechi care au roti dintate de metal fiind gata montate o sa ma ajute foarte mult nefiind nevoit sa mai pozitionez rotile.
Mersi ca ai pus poza acum am dupa ce ma inspira
 

cosmin78

Well-Known Member
Trenulist
28 Aprilie 2007
5.985
236
Porto/Craiova
YAHOO
cosminn78
LOCATION
Porto/Craiova
parca de la firma Lemaco am vazut niste actionari pentru macaze,cu sf. de cursa,si contacte pentru polarizarea inimii,facute
cu motorase identice cu cele gasite in jucariile chinezesti la un pret rezonabil, 11 euro.