Actionare electrica home made

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Ca sistem am folosit de la o combina care nu mai mergea cd rw care avea tot ce imi trebuie. Pentru inceput ii facusem un blocaj cam cat are macazul cursa dar nu prea a dat roade deoarce era distata prea mare de la sistem pana la macaz si aveam erori si din cauza asta macazul ramanea schimbat pe jumatate . Bratul care ajunge pana la macaz e facut provizoriu dintrun material asemanator plasticului dar e mult mai moale putand fi manevrat mai bine in lumea noastra.Motorasul de la mecanism avnd 6 volti era prea puternic pentru ce vroiam io sa fac asa ca l am alimentat la 4.5 volti . Si cateva poze cu mecanismul
Sper ca am fost pe intelesul tuturor :D
 
Da da acelea sunt electromagnet si nu stiu cum poti face o parghie sa actineze macazul , fiind si firave e greu sa lucrezi cu ele.
 
Foarte interesant o sa incerc si asa ceva, de materiale nu i problema am o gramada zilele astea am mai gasit niste mecaisme de la masinute vechi care au roti dintate de metal fiind gata montate o sa ma ajute foarte mult nefiind nevoit sa mai pozitionez rotile.
Mersi ca ai pus poza acum am dupa ce ma inspira
 
parca de la firma Lemaco am vazut niste actionari pentru macaze,cu sf. de cursa,si contacte pentru polarizarea inimii,facute
cu motorase identice cu cele gasite in jucariile chinezesti la un pret rezonabil, 11 euro.