In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Dl. Georg Hoceva a organizat in weekend-ul trecut a 20-a intalnire de cale ferata ingusta din Romania .
Din pacate prea putina mediatizare ....cateva poze :
http://www.kisvasut.hu/showgallery.php?tip=1&f=76&a=860
Respecte!
Nu fii suparat!!!
Evenimentul a fost publicat la inceputul anului in aceste pagini. Da o cautare dupa Hocevar. Si pe site-ul lor www.cfi.ro era mediatizat si descris tot programul.
O mediatizare mai mare nu cred ca se putea face, deoarce pe Ancuta sau Lenuta sigur nu le intereseaza evenimentul.
Nu s-a mediatizat pentru ca de un an era pe site, plus ca era in cadrul evenimentelor cu invitati din toata lumea(nu pentru curiosii de la noi), costul pentru toate: Taxa de participare pentru programul principal este de EUR 70
Asa ca a fost si la Covasna si la Moldovita si la Criscior, nu doar la Abrud iar titlul era altul, nu din ci in Romania! A XX Intalnire Internationala de cale Ingusta 2010 in Romania
@srazvi : DA man , ai dreptate . Si ce intalnire a fost sa-mi trag una :x
Cica la anul va fi in Olanda pe undeva .. cred ca aici : http://www.smalspoormuseum.nl/Menu/index.html
Oricum mi-a picat fata .... pe Abrud-Campeni halta Rosia Montana s-a renovat , intrare noua ... ma rog acum sunt SIGUR ca macar portiunea Abrud-Campeni va scapa de distrugere !
Poate baietii au nevoie de voluntari ... eu ma ofer pentru cateva weekend-uri
Georg felicitari pentru ce ai facut in 4-10 octombrie i-ai ciuruit pe toti :evil: Cred ca depre isprava asta se va vorbi/scrie mult , chiar daca nu pe plaiurile danubiano :lautar: ....
:aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.