ABC 4u Liliput

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gicu

Well-Known Member
22 Aprilie 2008
297
1
Tg-Jiu
hobby-trenulete.blogspot.com
WEBSITE
http://hobby-trenulete.blogspot.com/
YAHOO
cornea.gigi
LOCATION
Tg-Jiu
Vagon clasa 1,2,3 epoca II marca LILIPUT este un vagon destul de frumos , bine detaliat si bine inscriptionat ( inscriptie DR) , are accesorii de montat foarte multe dar nu sint atit de bine realizate ( scarite , balustrazi , burdufurile de cauciuc , sabotii de frinare ) nu prea se potrivesc pe locasurile destinate lor si pe deasupra sint si putin cam deformate , in rest are cularea originala si nr. de inmatriculare 14 070 , vagonul fiind unul de tip ABC4u.
Vagonul are mecanism de cuplare apropiata, port cuple conform NEM 362, tampoanele sunt din metal si sunt functionale, lungimea peste tampoane 223 mm.

Badische construction, Inmatriculat No. 14070, in anul 1932intentionez sa formez o garnitura cu acest tip de vagoane plus unul de posta iar ca locomotiva voi folosi o locomotiva cu abur tip BR 92 Fleischmann
 
La vagon Liliput merge un BR 92 Liliput
Este tare loko, crede-ma, avem cateva la Cluj
Cam la toate firmele accesoriile nu prea intra unde trebuie, dar de aia s-a inventat modelismul, sa mai punem mana pe pila sau Gater. Toate bune!