A MURIT Madalina Manole

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

OLECO

Well-Known Member
Trenulist
25 Iunie 2010
1.829
0
Bucuresti - Titan - Sector 3
YAHOO
ovidiumagureanu
LOCATION
Bucuresti - Titan - Sector 3
Mă’dă’lina Manole a murit

Cântâreaţa a decedat în aceast㒠dimineaţ㒠chiar de ziua ei. Din primele informaţii se pare c㒠artista ar fi luat o supradoz㒠de medicamente. Azi, Mă’dă’lina Manole ar fi împlinit 43 de ani. Era că’să’torit㒠şi avea un bă’ieţel de numai doi ani. Recent, artista a fost internat㒠în spital cu probleme cardiace.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost gă’sit de soţul ei în locuinţa acestora din Otopeni.

Incidentul a fost anunţat în jurul orei 6:30 la 112 de Mircea Petru, partenerul solistei. Prima ipotez㒠a anchetatorilor este sinunciderea. Se pare c㒠Mă’dă’lina Manole ar fi luat mai multe medicamente. Nu se ştie îns㒠şi despre ce fel de pastile este vorba.

La casa artistei se afl㒠procurori şi criminalişti.

"Soţul a apelat serviciul de ambulanţă’, dup㒠ce a gă’sit-o că’zut㒠în holul locuinţei. Ancheta este în desf㒺urare. Soţul a spus c㒠s-au culcat liniştiţi în jurul orei unu, mai ales c㒠azi era ziua ei", a declarat Manuel Nica de la Poliţia Ilfov.

Colegii de breaslă’, în stare de şoc

în hohote de plâns, Angela Similea a spus pentru evz.ro c㒠nu crede trista veste. ”Nu pot s㒠cred c㒠ea ar fi fă’cut aşa ceva. Avea un copil pe care şi l-a dorit atât de mult, o familie liniştită’. Nu pot s㒠cred c㒠ea ar fi fă’cut aşa ceva! Mă’dă’lina era o luptă’toare şi nu ar fi fă’cut aşa ceva”.

"Nu-mi vine s㒠cred şi nu înţeleg de ce ar fi fă’cut un astfel de gest", a declarat Monica Anghel la Realitatea TV.

"Era extrem de fericită’. O cunosc de foarte mulţi ani, nu o vedeam s㒠fac㒠un astfel de gest. Nu-mi vine s㒠cred, sunt şocat", a spus şi Marcel Pavel, colegul de scen㒠al artistei.

"Era o fat㒠plin㒠de viaţă’. Cât de în ultima faz㒠s㒠fi fost boala s㒠nu mai poat㒠s㒠fie salvată’. Este şocant. Sper s㒠fie o glum㒠sinistră’. Vroiam s㒠o sun azi de ziua ei", a spus şi Aurelian Temişan.

Actriţa Stela Popescu a primit cu înfrigurare veste tristă’: "Era o fat㒠optimistă’, frumoasă’. Nu pot s㒠înţeleg. Nu pot s㒠cred. Era superbă’, mii de copii alergau s㒠o vad㒠şi să’-i aud㒠vocea. Nu avea motive s㒠pă’ră’seasc㒠astfel viaţa. Era un om foarte discret. Niciodat㒠nu am citit sau auzit lucruri ciudate şi violente despre ei. Nu înţeleg de unde a venit nenorocirea."

Ilie Stoian, un vechi colaborator al vedetei spune c㒠"e o veste care m-a ră’v㒺it. O ştiu pe Mă’dă’lina de când a fă’cut primii paşi în muzică’".

Mă’dă’lina Manole, "fata drag㒠cu pă’rul de foc"

Magdalena Manole, cu numele de scen㒠Mă’dă’lina, s-a nă’scut pe data de 14 iulie 1967 în localitatea Vă’lenii de Munte.

Cânt㒠de la 15 ani. în 1991 Mă’dă’lina Manole a obţinut discul de aur pentru albumul „Fat㒠dragă’”.

BIOGRAFIE (sursa: www.madalinamanole.ro)

1982-1985 Mă’dă’lina îşi face debutul în muzica folk, devine membr㒠a cenaclului “Serbă’rile Scânteii Tineretului” condus de Lucian Avramescu, înfiinţeaz㒠duetul “Alfa si Beta” şi împreuna cu Åžtefania Ghiţ㒠participa la turneele cenaclului din toata ţara cunoscând deja succesul cu compoziţiile folk înregistate.

1985-1988 studiaz㒠canto-muzic㒠uşoar㒠la Åžcoala Popular㒠de Arta, clasa Ionel Tudor-Mihaela Runceanu

1988 debuteaz㒠la Festivalul Naţional “MAMAIA”, obţine o menţiune cu “Un om sentimental”, este începutul colaboră’rii muzicale cu compozitorul Åžerban Georgescu, împreuna lanseaz㒠an dup㒠an cântece care devin imediat preferatele marelui public TE-AM VAZUT MI AI PLACUT, FATA DRAGA, EI SI CE, VREAU SA TE UIT, DA TE IUBESC, CIND DANSEZ CU TINE, AS DA ORICE, TU N-AI AVUT CURAJ sunt doar cateva din cantecele interpretate cu imens succes de Madalina in cele aproape 3000 de concerte pe care le sustine in anii 1990-2000 in tara si strainatate

PRIMELE 3 albume lansate in anii 91-94 inregistreaza cele mai bune vinzari, peste 2 milioane de unitati, casa de discuri Electrecord ii acorda Artistei 3 DISCURI DE AUR

1993 Cea mai buna voce pop in topul muzical national de la Radio CONTACT

1997 lanseaza albumul “LINA, LINA MADALINA”de folclor autentic romanesc cu cintece din repertoriul Mariei Tanase, Maria Lataretu, Lucretia Ciobanu

2000 Cea mai buna voce feminina si Albumul anului ”Dulce de tot” la Radio Romania

2001 nominalizare în categoria - voci feminine- la Premiile Industriei Muzicale Romanesti CAMPIOANA a popularitatii, indragita de romanii de toate virstele, MADALINA MANOLE este prima vedeta autohtona aleasa de concernul “Procter and Gamble” pentru promovarea pe piata romaneasca a unui produs cosmetic international

2003 lanseaza “A FOST, VA FI IUBIRE” cu 11 cintece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu

2003-2005 sustine mai multe turnee pentru comunitatile romanesti din Germania, Austria,Belgia,SUA

2006 colaboreaza cu Fundatia S. Prigoana la editarea unui album de colinde in limba engleza si romana

2010 lanseaza impreuna cu MEDIA PRO MUSIC albumul “O9 MADALINA MANOLE”!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace.