Acum 150 de ani in gara Arad a poposit primul tren. Cu aceasta ocazie a avut loc o expozitie de material rulant, machete dar si un tren aniversar pe ruta Arad - Curtici. Printre aradenii peste care am dat se numara Gabi, Paul Sbarcea(scorpion), srazvi, Mircea(mixi) si Andrei Frangopol. Bineinteles ca au venit si de pe la Timisoara pasionati. Dintre cei pe care i-am retinut au fost Pit Cristian (Cred ca ar fi venit si sa fie cutremur ), TGV-DAT cu nevasta, Dr. Bilea Petre, Dan Tm, Dan Jiga. De la Brasov a venit Andrei Berinde. De asemenea au venit si o serie de personalitati din domeniul feroviar, printre care si dl.ing. Radu Bellu, dl.ing.Silviu Dirlea, dar si directorul tehnic al CTP Arad, dl.ing. Cuvineanu(daca am mai uitat pe cineva va rog sa ma scuzati). Dar destula vorba, sa trecem la fapte...
Cand am ajuns eu, locomotivele erau deja gata de defilare:
In fata se aflau locomotivele "mai speciale", la care voi ajunge putin mai incolo...
M-am grabit sa ma intalnesc cu trupa cunoscuta a Ar-rail Club. Acestia pozau deja exponatele, asa ca m-am pus si eu pe treaba:
Un GM "Express"
41-0928-6:
46-0032-6:
Viitorul personal Arad-Curtici-Arad:
Si in spate trenul aniversar inspre Curtici, cu ocazia a 150 de ani de la intrarea primului tren in gara, banalul...sobolan
Si ce il interesa pe cristi CFR in tot acest timp? Bineinteles ca automotorul malaxa...
sub care cred ca vroia sa intre
Defapt punea "pe linii" malaxa lui
mai rar asa ceva... 3 malaxe una langa alta :lol:
Dl."ing Radu Bellu a fost "maestru de ceremonii"
Si mixi a fost cameraman & fotograf sef
Iar noi toti am fost pe rand "mecanici"
Si o poza pentru mircea (are bielele corecte? )
Si acuma sa revin la partea interesanta care am promis-o de la inceput...
Cand am ajuns eu, locomotivele erau deja gata de defilare:
In fata se aflau locomotivele "mai speciale", la care voi ajunge putin mai incolo...
M-am grabit sa ma intalnesc cu trupa cunoscuta a Ar-rail Club. Acestia pozau deja exponatele, asa ca m-am pus si eu pe treaba:
Un GM "Express"
41-0928-6:
46-0032-6:
Viitorul personal Arad-Curtici-Arad:
Si in spate trenul aniversar inspre Curtici, cu ocazia a 150 de ani de la intrarea primului tren in gara, banalul...sobolan
Si ce il interesa pe cristi CFR in tot acest timp? Bineinteles ca automotorul malaxa...
sub care cred ca vroia sa intre
Defapt punea "pe linii" malaxa lui
mai rar asa ceva... 3 malaxe una langa alta :lol:
Dl."ing Radu Bellu a fost "maestru de ceremonii"
Si mixi a fost cameraman & fotograf sef
Iar noi toti am fost pe rand "mecanici"
Si o poza pentru mircea (are bielele corecte? )
Si acuma sa revin la partea interesanta care am promis-o de la inceput...