140 de ani de servicii feroviare la Cluj

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
La Multi Ani ! Remarul 16 februarie Cluj Napoca.

Intreprinderea sarbatoreste astazi 140 ani de activitate.Una dintre cele mai vechi companii din ţară’, Remarul 16 Februarie, să’rbă’toreşte 140 de ani de existenţă’. în ciuda crizei economice, reprezentanţii companiei sunt convinşi c㒠2010 va fi un an bun pentru afaceri.

Compania, specializat㒠în construirea şi repararea materialului rulant feroviar, a reuşit s㒠obţin㒠în 2009 o cifr㒠de afaceri de 133 de milioane de lei. Rezultatul se situeaz㒠sub cifrele din 2008 - 173 de milioane de lei, dar peste cele consemnate în 2007 - de 111 milioane de lei.

Potrivit reprezentanţilor companiei, evoluţia a fost determinat㒠în special de contractarea cererii venite de la CFR, dar şi de la clienţii companii private. “Pe fondul crizei, primele cheltuieli care au fost reduse de operatorii feroviari au fost cele de mentenanţă’, de reparaţii şi întreţinere. Dar, la un moment dat, nu îşi vor mai permite s㒠le evite, fiindc㒠reviziile acestea trebuiesc fă’cute”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al Remarul 16 Februarie, Marta Aurori.
(sursa : Ziua De Cluj

La festivitatea de azi este asteptat primul ministru si alte personalitati.

Agitatie mare in fata fabricii:In curtea fabricii sunt expuse diverse locomotive si automotoare modernizate precum si ultima versiune a vagonului 20-49.Sa vedem mai de aproape:


Si pentru ca trenurile 1:1 nu au incaput in sala de festivitati, s-a apelat la cele 1:87 si nu au avut deloc probleme :D :

Impreuna cu Ionut am pornit ieri de la o placa goala si 3 covoare de iarba de culori diferite si in 2 ore cat a fost timpul avut la dispozitie, am reusit sa aducem macheta la starea de mai sus.Inca odata.
La Multi Ani Remarul 16 Februarie !

(p.s. scuze pentru calitatea pozelor din interior, lumina slaba si de culoare rosiatica nu mi-a permis sa le fac mai bine)
 
La 㒺tia (miniştrii, prim-miniştrii etc.) le poţi spune numai cu plicul :(

Ca fapt divers: din ce, cum şi când a ost ceferizat materialul rulant 1:87? Sulzer si Z 6100 se puteau face, dar vagonul 20-49 şi cel de dup㒠el (vă’d c㒠are 9 geamuri.... ce o fi?)?