1 februarie 2009 :: Oradea Est - Oradea.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

pisti91

Active Member
Trenulist
26 Decembrie 2007
178
0
33
Oradea
www.vehicule.uv.ro
WEBSITE
http://www.vehicule.uv.ro
YAHOO
pisti91
LOCATION
Oradea
Astazi am luat P3644 pana la Oradea Est, si din cauza ca nu am avut bani sa-mi iau bilet de autobuz, am luat-o pe jos pana la gara. Asa a iesit urmatorul reportaj :D

Niste poze chiar la iesirea din Oradea Est spre Oradea. Unde se vede LDH-ul, e statia Ord Est:Dintr-odata aud niste claxoane mai ciudate: era DHC-333

O iau mai departe, trec podurile, si ajung la un loc foarte fain de pozat.
Spre norocul meu apare si DA-1151 ;-)Aici am mai stat un pic, dar nu a venit nimic, am plecat mai departe.Cand ajung la trecerea la nivel, ma dau de R363 tras de 82-0561-9Ajung si la Ciuperca:
Urmeaza intrarea in Oradea, semnalele de intrare, si o linie pentru manevre nefolosita de ceva vreme.Trec pe partea cealalta, si astept P3076. Dupa 6 minute apare trenul, tras de 82-0410-9Sper ca v-a placut mini-reportajul meu.
Numai bine! :wink:
 
Salut,

@pisti91 ce tipuri de vagoane apar in cele 2 fotografii din:R363 tras de 82-0561-9? imatriculare MAV?

Felicitari pt. reportaj!

Multumesc,

Mihai
 
Acum vreo N ani m-am plimbat si eu prin zona respectiva, iar Ciuperca a fost, este si va ramane unul din locurile mele preferate din Oradea :aplauze:
Superbe poze! 8)
Mica intrebare mica :D

In stanga este R363 tras de 82-0561-9, iar in dreapta este P3076 tras de 82-0410-9. De ce in stanga sunt aprinse ambele faruri, iar in dreapta numai unul? :fluierat:
 
Pisti,

poza asta are o compunere interesanta, bravo! Nu am umblat inca pe acolo (sau mai bine zis de minim 100 de ani :D ), insa intreb,
OFF
care ar fi situatia mai buna, sa locuiesti intr-o casa noua, moderna si sa ai vederea spre blocurile vechi, sau sa stai intr-un apartament dintr-un bloc vechi si sa vezi incontinuu casiile noi? 8)
ON
 
Mersi!

Buna intrebare, dar am raspunsul :D Fiindca eu stau intr-un apartament, mai exact la etajul 8, si am vederea spre un cartier nou de case (dar sunt inconjurat de alte blocuri cu 4 etaje)... prefer apartamentul 8) Dar asta e o parere personala. Iata privelistea:Dar sa revenim...
 
Foarte fain㒠poza cu DHC 333 vă’zut la capă’tul podului! De asemenea, şi exerciţiul artistic a fotografiei cu şinele în curbă’, iar în spate... turla unei biserici/monument arhitectural. Aaa... ultima fotografie este superbă’! Locomotiva, îmbră’cat㒠în nuanţe portocalii, se vede excelent pe fondul unui cer plin de viaţă’... neagră’.

Foarte frumoase excursiile acestea când te plimbi mult pe jos şi vezi doar o locomotivă’, două’. Mersul pe jos în ambianţa creozotului din traverse (care au mai ră’mas din lemn...) creeaz㒠un sentiment unic.

Am câteva întrebă’ri pentru tine:

Exist㒠restricţii peste aceste poduri? Nu te-a fluierat mecanicul locomotivei DA 1151? :)