060 DA

Electricul

Well-Known Member
Trenulist
20 Dec 2008
726
0
Satu Mare
LOCATION
Satu Mare
Si eu am aceste poze, care daca nu ma insel e dintr-o serie de dictionare explicative de pe vremea comunismului. In legatura cu poza despre acest DA sa inteleg din randurile citite ca sunt ale Cailor ferate poloneze? Interesanta schema de vopsire. Respect
 
U

User_676

Guest
DA-ul PKP este cu numarul 001 ,primul lor DA ,a fost prototipul trimis pentru teste la polonezi,ulterior au adaptat cerintele din punctul lor de vedere( alte sisteme de iluminat, siguranta si vigilenta,coltare diferite ); interesant ca nici o locomotiva care iesea pentru export nu avea inscriptiile caii ferate la care urma sa faca servici,la fel cu,m nu are nici asta pentru PKP,nu aveau nici ND2 pentru chinezi,desi in anumite poze de fabrica se vede clar diferenta constructiva si vopseaua verde oliv,folosita la DD-uri cu preponderenta :roll:
 

Elektriska

New Member
7 Ian 2010
4
0
Buncar
LOCATION
Buncar
Salut!
Am o rugaminte...
Am schemele LDE-ului classic, care sunt cotate numai pe lungimea acestuia...
Ceea ce doresc si bineinteles daca se poate, este daca imi puteti spune si restul cotelor pe latime si pe inaltime, la care chiar nu stiu punctul maxim....
Cu cat sunt mai exacte cu atat mai bine...

Multumesc anticipat.
 

aulin

Well-Known Member
Trenulist
27 Ian 2016
289
0
Cuneo
ICQ
543
AOL
alco
LOCATION
Cuneo


Am si planurile cutiei dar trebuie sa le scanez la o rezolutie mai buna si nu prea am timp
 

Elektriska

New Member
7 Ian 2010
4
0
Buncar
LOCATION
Buncar
Ooo...multumesc frumos pentru detaliile oferite!
Nu e graba cu restul planurilor, oricand poti!
Motivul pentru care am nevoie este ca sa o fac pentru MSTS!
Si bineinetele ca o ador, nu de altceva!

Multumesc din nou pentru raspunsul oferit si cu placere voi avea rabdare pana in momentul in care vei posta si celelalte planuri...


Multumesc din inima!
 

criss0571

Active Member
Trenulist
18 Aug 2011
128
1
Buzau
LOCATION
Buzau
Buna ziua,
Am incercat sa descarc fisierele in format pdf si nu se regasesc pe serverele respective. Cele doua schite in format jpg - cred ca nu sunt ambele la acceasi scara.... Le-am tiparit iar cea de-a doua poza este mai mica...(am debifat toate optiunile shrinl to fit, etc...) Mai exista in alta parte la scara 1:1 pentru 1/87?
 

cornelTT

Well-Known Member
Trenulist
21 Iun 2010
717
23
Bucuresti
corneltt.simplesite.com
WEBSITE
http://corneltt.simplesite.com/
LOCATION
Bucuresti
Arată bine, dar dacă îmi permiți câteva sfaturi, pentru că mie nu mi-a spus nimeni, am învățat pe pielea mea cum s-ar spune.
Dacă proiectul este pentru o imprimantă strat cu strat, atunci ține cont, când proiectezi, de caracteristicile imprimantei. (rezoluția de printare și gaura extrudorului). Într-un fel arată proiectul în SW și altfel după ce-l stratifică programul de pregătire al printului (Cura, slice, etc). Când spun asta mă gândesc la detaliile de pe locomotivă, aerisitoare, faruri, ramele de la geamuri.

Eu ca să mă verific, după fiecare tip de detaliu proiectat, salvam proiectul în .STL, mergeam în programul de stratificare (Cura), pregăteam Gcode-ul pentru imprimantă, după care vizualizam proiectul în programul de printare (repetier). Astfel vedeam efectiv ce va fi printat și dacă era cazul, modificam proiectul în SW.

spor la treabă