Åžtie cineva adres㒠de magazin HO din Londra

rooovidiu

Active Member
11 Noiembrie 2008
190
1
Cluj-Napoca
Dup㒠cum spune şi titlul îmi trebuie un astfel de magazin în care s㒠intri şi s㒠poţi cumpă’ra, nu prin net sau de astea. Åži îmi trebuie şi o adres㒠cât mai exactă’. gen strada main street no. 5 , Londra. Sper s㒠m㒠puteţi ajuta. Mersi.

Salut!
Victorian a zis:
Modelzone, pe High Holborn 202
Wheels of Steel, un magazin amarat intr-o galerie comerciala la subsol, aproape de intersectia dintre Oxford Street si Davies Street

sesamcave a zis:
Hamley's, pe Regent Street, are 4 etaje + subsol. La etajul 4, cam un sfert din etaj gasesti numai trenulete

Mai vezi aici posturile celor doi enuntati mai sus, referitoare la magazine din Londra

Salut,

O gama mare de trenulete si accesorii gasesti la magazinul HAMLEY'S de pe Regent Street.
Adresa exacta:
188-196 Regent Street
London, UK W1B 5BT, Marea Britanie
0871 704 1977
Orar: Lu-Vi 10-20; Sâ 09-20; Du 12-18

Trebuie sa cobori la statia de Metrou: Oxford Circus .
Statia este la intersectia strazilor Oxford street cu Regent street, iar pana la magazin mai mergi cam 5 minute maxim.
Ce te intereseaza pe tine este la etajul 4, daca nu ma insel.
Trenuletele sunt scara 1:76 -OO din pacate, in schimb au un bogat sortiment de sine si alte accesorii Hornby si nu numai...Acum, depinde de tine ce si cum !!!

Iar pe Oxford Street, intr-un Mall, mai e un magazin cu soldati si alte aratari gen"orci" ca in filmul "Stapanul inelelor"...
Aici, baietii iti vand aceste lucruri + ca poti lua vopsele soi alte seturi de pensule pentru a da o patina corespunzatoare figurinelor sau....cetatilor !!
Ca sa nu mai spun ca , parca in fiece Marti seara, baietii organizeaza workshop-uri de genul cum-sa pictezi-o-figurina-si sa-ti si-iasa Very Happy !!!
Ce sa mai, aici e raiul pentru wheatering !!!!

Astea de mai sus le-am vizitat si eu, mai mult nu stiu acum, dar, din 10 Noiembrie reiau cautarile acolo :D 8) !

Marius.