Poze cu miri in gara Baia Mare

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

idm

Member
12 Martie 2010
23
0
Baia Mare
LOCATION
Baia Mare
In data de 10 august 2011, in jurul orei 19, o pereche de miri facea niste poze pe peronul dintre liniile 2-3 din Baia Mare. Oare erau pasionati de trenuri, membri ai acestui forum sau al altora cu acelasi profil sau pur si simplu vroiau ceva deosebit? Daca sunt membri ai acestui forum, le urez CASA DE PIATRA si poate posteaza cateva din pozele facute. :floare: :floare: :lautar:
 
Aceeasi situatie am intalnit-o in Sighisoara acum doua saptamani ! Si eu sunt la fel de curios . Poate acolo s-au cunoscut cine stie !
 
Va pot da eu raspunsul cel mai potrivit , probabil cuplul respectiv a vrut ceva mai special sa nu aiba album foto in parc sau la vreun monument unde iti fac toti mirii poze , asemenea locatii au devenit un fel de cliseu
 
Nu se încadreaz㒠ca mesaj ce aparţine de Baia Mare, dar miri am ză’rit chiar şi în Gara Suceava Burdujeni! (momentul 3:20)

Ce-a fost şi mai tare: intrarea trenului Moldoviţa în Burdujeni, iar pe peron erau doi miri care s-au fotografiat cu aburoasa 230.516 intrând în gară’. Aia da poz㒠de nuntă’!!
 
Alti miri s-au pozat cu Dimitrovurile din Daesti.Acum nu reusesc sa gasesc linkul catre blogul respectivului fotograf.