LokPilot V4.0

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Am avut si eu un decodor Digitrax, dar nu semana deloc cu acela prezentat, din pacate nu mai am produsul...probabil era alt cod

Avea lungimea de 14 mm si nu avea cele 4 diode vizibile pe Dz 125, stie cineva despre ce este vorba ?
 
Cu siguranta nu era DZ125, toate variantele sunt la fel. Tu ai avut dz123, varianta mai veche de la 125.

http://www.digitrax.com/prd_mobdec_dz123.php
 
Are 19 cu tzipla de protectie.

Physical Size 0.38” x 0.57” x 0.127”9.8mm x 14.5mm x 3.2mm

http://www.digitrax.com/doc_mobdec_dz123.php
 
trebuie cautata puntea redresoare. Asta o faci urmarind circuitul de dupa firele care vin de la roti. parca rosu si negru. Trebuie sa ai cate doua diode legate impreuna pe un fir una cu anod si alta cu catod, analog si pe al doilea fir de alimentare. Dupa diodele astea iese plusul si minusul adica o sa ai doi anozi si doi catozi legati impreuna. deci pe anod legi minusul condensatorului si pe catod legi plusul.
 
Si daca mai sapi putin si te uiti pe decodor, o sa vezi ca pe poza a iV-a din postul lui lokomoto, in partea stanga jos sunt patru piese identice. scrie pe ele A4.

Cele din stanga jos au anozii legati pe traseul gros de pe marginea cablajului. Acolo e minusul.

Cele doua diode de sus tot A4: daca te uiti la ele au legate partile cu linie impreuna, deci catozii (spre interiorul placii), acolo ar trebui sa ai plusul.

Ia un aparat de masura, pune decodorul pe sine si masoara. Atentie ca e mic. AScute varfurile aparatului de masura si eventual izoleazale cu varnis termo si lasa doar un mic varf cat sa poti sa faci contact pentru masuratori. :wink: Spor
 
ESU a scos un nou soft :

"LokProgrammer PC-Software for decoders of the 4th generation" ,
care se poate downloada de aici :
http://www.esu.eu/nc/en/downloads/software/lokprogrammer/?did=687

Atentie softul lucreaza numai cu decodoare V 4.0

"Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 is required. The .NET Framework will be installed automatically if the computer is connected to the internet.
Supported decoders:

LokPilot V4.0
LokPilot V4.0 DCC
LokSound Select"