Baia Mare

  • In perioada 20 -21 februarie forumul poate sa functioneze cu intreruperi, update la versiune software!

scumpi27

Active Member
7 Dec 2008
91
0
Baia Mare
LOCATION
Baia Mare
#24
Pana una-alta va propun o intalnire la mine la birou. Am o mica afacere pe cont propriu si sunt de capul meu pe-acolo. Ar fi cazul sa spargem gheata sa ne cunoastem. Nu de alta dar e pacat sa avem pasiuni comune, altele decat frumoasele Eve :| si sa nu ne cunoastem. Mai schimbam idei, mai invatam unii de la altii. Dau si o cafea. Tare. Propuneti o ora si o zi si hai sa ne intalnim! Eu sunt prin oras de la 8 dimineata pana pe la 5-6 seara cu o pauza intre 15.30 si 16
 

idm

Member
12 Mar 2010
23
0
Baia Mare
LOCATION
Baia Mare
#28
@AlexCFRmures: Instalatia pe care o avem acum ( are 1 an vechime) are manipulatorul separat de luminoschema. Instalatia veche (care avea 42 de ani de folosinta) era tot de tip CR3, dar avea butoanele de parcurs pe luminoschema, iar cele de manipulare individuala a macazelor erau in partea de sus. Tabloul de dezavorare artificiala era separat si era nevoie de 2 agenti pentru dezavorarea artificiala a unui parcurs. La instalatia noua totul este pe manipulator. Daca te intereseaza, am sa-i fac o poza.
 
26 Ian 2010
21
0
sighetu marmatiei
LOCATION
sighetu marmatiei
#30
salutari,
sunt din sighetu marmatiei, membru mai nou al forumului, pasiunea mea fiind trenuletele, avand in vedere ca am drumuri destul de des in Baia Mare, poate sunteti interesati sa ne cunoastem, daca tot avem aceasta minunata pasiune. sunt si colectionar de material rulant, lucrez la o diorama proprie (veti vedea si poze in curand pe forum). ID-ul meu pe messenger: [email protected]
aici o mica parte din colectie, mai urmeaza sa fac poze: http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7722
 

ionutz72

Active Member
6 Iul 2009
144
0
Prin zona..
LOCATION
Prin zona..
#32
AlexCFRmures a spus:
O intrebare tehnica, la CR3 instalatia are sus sau/si jos pe "dominou" - luminoschema controlul pe fiecare macaz in parte, nu cu butoanele de manipulare a macazurilor puse pe schema linilor ... - ca la CR2?
La CR3 nu ai control direct, vizual al macazelor, ci doar printr-un buton "control pozitie macazuri",iar butoanele individuale ala macazelor sunt grupate intr-o anumita zona a manipulatorului. Cred ca asta ai intrebat,nu?
 

crystyv

Administrator
31 Dec 2015
179
9
Timisoara
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
https://www.trains-addicted.ro
LOCATION
Timisoara
#33
salutari,
sunt din sighetu marmatiei, membru mai nou al forumului, pasiunea mea fiind trenuletele, avand in vedere ca am drumuri destul de des in Baia Mare, poate sunteti interesati sa ne cunoastem, daca tot avem aceasta minunata pasiune. sunt si colectionar de material rulant, lucrez la o diorama proprie (veti vedea si poze in curand pe forum). ID-ul meu pe messenger: [email protected].
aici o mica parte din colectie, mai urmeaza sa fac poze:
You do not have permission to view link Autentificare sau înregistrare acum

Eu sunt din Timisoara, dar o sa am cat de curand drum prin Sighetu Marmatiei, putem face o intalnire, Nordul se intalneste cu Vestul :)