Localuri cu tematica feroviara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florin Tuica

Well-Known Member
Trenulist
14 Aprilie 2016
328
1
Bucuresti
YAHOO
florrinel
LOCATION
Bucuresti
La gara'n pub

<r><URL url="http://www.lagaranpub.ro/">http://www.lagaranpub.ro/</URL><br/>
Un local cochet cu specific feroviar la inceput de drum fiindca este deschis abia de toamna trecuta. L-am descoperit aseara. Este chiar langa gara de nord. Decoratiunile interioare sunt facute parca de un ....... pasionat. Separeurile sunt intime si sunt ca niste compartimente ale unui vagon. Merita o intalnire acolo. Este al 2 lea local cu specific feroviar din bucuresti. Primul este "Gara Lipscani" din zona strazii lipscani.</r>
 
De mai bine de 3 ani este deschis snack-barul "Gara Lipscani". Situat pe strada Lipscani la nr. 38, este primul local cu specific feroviar din Bucuresti. Aici se poate manca. Deasupra intrarii este montat bratul orizontal al unui semnal mecanic. Bratul arata ca in imaginea:

http://www.railwayfan.ro/images/usr/Florin%20Tuica/semnal-intrare-livezi2.jpg

si este infipt perpendicular in perete.
Am fost acum 3 ani acolo. Mesele sunt asezate ca intr-un vagon. Pe pereti sunt imagini vechi cu trenuri din diverse tari.
 
mai este si acum... am fost pe la sfarsitul lui august... intr-adevar, interesant local, l-am gasit din intamplare