Align T-REX 600 ESP Combo Blue & T-REX 700 NITRO PRO

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Superb, cu adevarat superb.
Dar credeti-ma pe cuvant. Pentru un asemenea zbor 3D iti trebuie, pe langa sute de ore de antrenament si o caruta de talent. Nu oricine poate face asa ceva, indiferent de cat ai sta la manetele telecomenzii.
 
Endo_ro
Va mai curge multa apa pe Dambovita pana sa ajung eu sa fac asa ceva , daca voi ajunge poate la 10% si as fi multumit sa nu prabusesc heli .

omydee
Intradevar , tipul este considerat un talent in zborul 3D fiind campionul mondial daca nu ma insel .

Priviti aici daca ai un model mai mic si sufrageria echipata complect merita incercat ,deci si ai nostri sunt piloti buni 8)

http://www.youtube.com/watch?v=mW601TWS4Os&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=tGj2GY-y9eI&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=mW601TWS4Os&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=tGj2GY-y9eI&feature=player_embedded

Totusi este de admirat curajul si indemanarea la clasa 450 .
 
Vin si eu cu o intrebare, cu o problema. Stiti cum se pot adauga modele in simulatorul Aerofly Pro Deluxe, in afara celor care le are? Si unde se pot gasi modele in plus? Ma intereseaza in mod concret un model Hughes 300, elicopter pe care vreau sa mi-l fac cadou de Mos. Mi-ati fi de mare ajutor daca m-ati putea ajuta.
 
Am reusit sa montez elicopterul in sfarsit .
Din lipsa timpului si a multor llucruri noi pe care a trebuit sa le invat din mers operatiunea a decurs incet dar sigur :D
Acum este gata de zbor si cu reglajele facute zic eu inca nu i-am facut o proba in aer liber si nu indraznec sa-l pornesc prin casa , prieteni stiu de ce :D .
Au fost nulte de invatat , termeni noi si denumiri cu duiumul dar cu ajutorul filmelor lui Bob F. m-am descurcat , de fapt asta a fost si ideea sa-l montez singur .
Va prezint mai jos cele mai importante momente de la montare .