Locomotiva cu aburi

A

Anonymous

Guest
felippe potid a si un link de unde ai luat pozele ca poate gasesc cate ceva interesant pe site
 

felippe

Well-Known Member
Trenulist
21 Ian 2006
1.458
7
Faversham, UK
www.voica.uk
WEBSITE
http://www.voica.uk
LOCATION
Faversham, UK
Mai Stefane, nu toate pozele care sunt postate pe forum au fost luate de undeva de pe internet. Mai mult, atunci cand sunt luate de pe net, de obicei este mentionat si autorul lor.

Aceste poze au fost facute de mine la una din expozitiile vizitate recent. Mai multe cu aceste modele, nu am.

Cosmin, sincer sa fiu, nu stiu la ce scara sunt. As inclina sa zic ca la una mai mare decat scara G.
 

victorian

Well-Known Member
Trenulist
21 Oct 2007
2.229
3
Constanta
LOCATION
Constanta
Salutare Vali, probabil ca Stefan n-a fost atent sa se uite si ce scrie la tine la rubrica "locatie" :D


Stefan, pana cauta Vali informatii suplimentare la club, uite aici cate ceva informatii de baza. Evident, in limba engleza, dar chiar bine scrise, se pare ca de cineva care stie bine cum sta treaba cu locomotivele astea cu aburi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Live_steam
 
A

Anonymous

Guest
felippe imi cer mii de scuze dar am crezut ca le ai gasit pe vreun site si victorian sa sti ca am vazut "locatia" si ms de link :wink:
 

tiamat

Member
Trenulist
11 Feb 2010
41
0
timisoara
LOCATION
timisoara
Salut Stefan ! chiar daca eu am intrat pe acest forum mai de mult, membru am devenit nu de mult dar abia astazi am citit acest articol al tau in legatura cu executia unei aburoase functionale. Cu multi ani in urma mai precis cu ~un an inainte de revolutie am incercat si eu acest lucru dar din pacate din cauza unor schimbari in viata mea am fost nevoit sa abandonez lucrarea, lucru care si acuma imi pare foarte rau dar asta-i viata.... Daca nu ai renuntat la ideie si ai posibilitati de executie al pieselor eu as putea poate sa te ajut cu cite ceva teoretic si ceva desene de executie din pacate nu le am pe toate dar cred ca suficiente iar restul lipsa se pot proiecta ulterior. Doresc sa mentionez ca piesele necesita utilaje de prelucrare de precizie unele masini comanda numerica (de exemplu lonjeroanele )si nu se pot fabrica acasa in "garaj".
E vorba de o locomotiva tender 040 T.A. est. fabricata intre ani 1911-1914 in localitatea Epernay Franta scara 1/20 (adica lungime intre tampoane 520mm ) Proiectul care-i incompect l-am primit de la o persoana din Bucuresti cu care nu am mai reusit sa iau legatura in nici un fel.