Poze Fun

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Poza funny

<r><URL url="http://i595.photobucket.com/albums/tt31/raduku09/train.jpg"><LINK_TEXT text="http://i595.photobucket.com/albums/tt31 ... /train.jpg">http://i595.photobucket.com/albums/tt31/raduku09/train.jpg</LINK_TEXT></URL><br/>
<br/>
Poza gasita pe net <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E> <E>:D</E></r>
 
E foarte reala nu e nimic funny cand cazi de la cati va metri buni cu locomotiva!!!
 
Mailul lui baselu:
uimitoarea_romanie-cum_arata_mailul_lui_basescu_0.jpg
 
Cu o susţinere hardware serioasă’, o camer㒠foto compact㒠poate face minuni. Dar ce se întâmpl㒠când intr㒠în scen㒠un DSLR de 21 MP, ajutat de un sistem de calcul cu 16 procesoare? Iat㒠ce se întâmpl㒠- se construieşte o imagine panoramic㒠a că’rei rezoluţie mă’soar㒠nu mai puţin de 26 de Gigapixeli (297.500 x 87.500 pixeli) sau 26 de miliarde de pixeli. Dac㒠autorul ar face demersurile necesare, ar intra în Cartea Recordurilor cu cea mai mare imagine digital㒠din lume.
Poza care înfă’ţişeaz㒠o mare parte din oraşul Dresden (Germania) este constituit㒠din 1665 de cadre înregistrate pe parcursul a aproape trei ore. Conversia în formatul final a durat patru zile. O asemenea imagine permite vizualizarea a numeroase puncte de interes dintr-un întreg oraş.
http://www.dresden-26-gigapixels.com/dresden26GP