• Forumul este in proces de upgrade!

Diorama mea (grandpagscout)

rally

Well-Known Member
#2
!!!

<r>pai ...unde-s pozele ? Anunti premiera , "cumpara lumea" bilete si asteptamm...asteptam...aste... <E>8)</E> <br/>
Hai nu ne mai fierbe... baga pozele !!! <E>:lol:</E></r>
 

iksxl

Well-Known Member
#4
E mai palpitant asa!!!!!!!!!!
Oricum e bine ca se mai apuca cineva de diorama. Poate mai vedem ceva noutati!
Spor la treaba grandpaqscout !
Aaaa..... si asteptam pozele !!!!!! :lol:
 

grandpagscout

Well-Known Member
#5
Diorama este inceputa de mult. Acum vreo 5 ani am mai avut un atentat de a achizitiona o diorama Noch dar atunci deoarece mi sa parut prea scumpa am considerat ca mai astept si imi construiesc singur o diorama. oricum sa revenim la poze: nu asa este diorama in stadiul actual dar acestea sunt pozele de care dispun. In acest moment tot traseul este ridicat deoarece sunt la etapa aplicarii gipsului pe declivitati. Voi reveni cu poze odata ce voi avea traseul din nou intins.
 

iksxl

Well-Known Member
#6
Pozeee !!
Frumos! Arata promitator. Vad ca ai si ceva spatiu sa te desfasori linistit.
Cu ce ai de gand sa acoperi plasa?
Si la tunel daca e mai lung trebuie sa lasi un loc ceva pentru interventie in caz ca deraiaza ceva.
Cand pui poze asa incearca sa scoti "
 

iksxl

Well-Known Member
#7
Pozele daca poti sa le pui la fel ca toti ceilalti sa se vada direct pe forum. Este mai comod asa pentru toata lumea. Vezi ca este o sectiune la inceput "Cum am putea posta poze"
 

grandpagscout

Well-Known Member
#8
Plasa este deja acoperita cu gips deoarece mi se pare cel mia potrivit pentru asemenea lucrari. In tehnicie de lucru mama inspirat de la cei de la Deustchland Expres.
 

Seby

Well-Known Member
#9
grandpagscout arata promitator diorama. Te-ai gandit bine sa pui plasa pentru ca prinde gipsul mai bine. Nu am critici :D si doar aprecieri. Spor la treaba in continuare!
 

rally

Well-Known Member
#10
!!!

<r>Minunat ca se munceste la Diorame . Desi nu pot sa-mi dau seama la imaginea de ansamblu. Ce pui peste plasa cu care faci muntii ? Bandaj cu ipsos ? O idee ar fi sa folosesti hartia creponata de terraformare , se lipeste cu pistolul cu batoane la cald si poti aplica structura de roca direct, eventual o forma de turnat roci mai mici... munca multa dar satisfactii pe masura .<br/>
succese !!! <E>:wink:</E></r>
 

grandpagscout

Well-Known Member
#11
Din pacate e prea tarziu, ca gipsul e deja aplicat.Dar deja ma in vedere o alta diorma, mai mica sau mai mare nu stiu exact, pe care doresc sa o folosesc pt. teste. Atuci voi schimba metoda.
 

grandpagscout

Well-Known Member
#13
Cred ca ai gresit adresa :D nu prea am spatiu, dar in anexa pe care o numesc eu atelierma pot desfasura cat de cat , desi nici acolo nu este foarte mult loc.
 

rally

Well-Known Member
#14
!!!

<r>pai trenulistii si spatiul sunt intr-un conflict permanent ... <E>:cry:</E> <br/>
daca ar avea 100 m patrati la dispozitie , ar mai pune o placa si inca un modul si iata si o prelungire si in "scurt" timp se va plange de lipsa de spatiu...<br/>
rally</r>
 

BOGDAN I

Well-Known Member
#15
spatiul si extinderea

<r>Salutare<br/>
Arata promitator diorama si e bine ca ai si ceva spatiu .... asteptam cu nerabdare noi poze .<br/>
Rally bati vre-un apropo cu cei care se extind in mansarda pe care o au si iar raman fara spatiu .......si fara banii <E>:wink:</E> <E>:wink:</E> <E>:wink:</E></r>
 

grandpagscout

Well-Known Member
#18
Slaut!

Diorama este complet refacuta. iti recomand sa te uiti mia bine la subiectul Intilnirea de la Arad ca acolo vezi mai multe. Voi posta si eu poze din timpul constructiei dar deocamdata clasa a 12-a ma cam limiteaza in cep riveste timpul acordat modelismului.
 
Sus Jos