Imperiul Lupului

  • Forumul este in proces de upgrade!

lupul_alb

Well-Known Member
7 Dec 2016
1.500
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
@ mpursu

nimeni ca m-am lamurit. nu se poate face nimic in cazul ei. e prea complicat in primul rand din cauza ca trebuie desfacut tot motorul pentru a lega fire de alimentare, apoi nu e spatiu pt leduri decat daca am taia din cutia motorului, dar e din fier. asa ca am lasat-o balta. iti multumesc pt intentia de a ma ajuta, dar cred ca am sa-i aplic cateva pete de culoare si atata tot.
 

lupul_alb

Well-Known Member
7 Dec 2016
1.500
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Pe la inceputul verii am avut o tentatie catre TT. Eram putin hotarat sa vand tot ce aveam la HO pt a achizitiona numai la TT. M-am razgandit. De ce? In primul rand capela montana, singura cladire pe care o aveam in momentul acela, mi-a trezit un sentiment de mila. Ce sa fac cu ea? Sa o abandonez? Apoi materialul pe care il detineam, start-setul pe care mi-l dorisem atat de mult. Nu. Am continuat pe HO, am investit, cladirile s-au inmultit, la fel locomotivele si vagoanele. Totusi, undeva aveam si o chemare catre o scara mai mica. Mi se pareau simpatice. Asa ca la inceputul lui august am decis sa strang si ceva material la TT pentru o diorama de dimensiuni mai mici ce o am in vedere pt viitorul mai mult sau mai putin apropiat.
Asadar, am achizitionat un automotor si o locomotiva analogice, dar cu posibilitatea montarii unui decodor. Apoi, tot ieri, odata cu automotorul, a sosit si primul star-set la TT pe care am decis de data aceasta sa fie digital. Numai ca de ieri tot incerc sa pun in miscare locomotiva si mai mult decat sa o fac sa-mi palpaie nitel farurile, nu am reusit. Am apasat pe toate butoanele tastaturii, am intrat in toate si nimic. nici un succes. Toate instructiunile sunt in germana, iar eu ma uit ca mata in calendar ca nu inteleg nimic. M-am gandit sa-l iau cu mine la o urmatoare intalnire a clubului, poate e careva mai priceput in digital sa ma invete si pe mine cum sa descurc toate itele astea incalcite.
Cateva poze nu prea reusite ale achizitiilor

Automotorul


locomotiva
start-setul

 
A

Anonymous

Guest
frumoase ,dar cel mai mult imi place trabantelul din start set.
cam greu sa lucrezi pe doua fronturi HO si TT, dar mult succes in continuare,si la cit mai multe achizitii.
 

lupul_alb

Well-Known Member
7 Dec 2016
1.500
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
nu lucrez pe doua fronturi. la TT doar am achizitionat aceste componente pt o viitoare diorama, cand voi lucra la ea? nu stiu, dar nu prea curand. deocamdata ma concentrez pe diorama de la HO.