"Caravelle" pe liniile din Romania

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
525(a plecat spre Cermei cu aproximativ 10 minute intarziere deoarece motorul nu a vrut sa porneasca:devil: )

 
Cateva automoare Regiotrans in depou

589


105



4540



In compunerea Trenului 14357 Arad-ineu

588 pentru Graniceri



542 pentru Cermei

 
Astia cu grafitti chiar nu au treaba decat sa mazgaleasca ? Prin bucuresti sunt pline cladirele de porcarii de astea, hai sa zic ca la metrourile iva mai merge, macar le vopsesc ei daca nu sunt in stare cei de la metrorex. Dar la un tren care arata chiar bine (cel putin asa pare de la distanta) mi se pare chiar de neam prost. Ar trebui prinsi bine mersi si pusi sa curete, sau sa plateasca pentru de 10 ori curatatul la ce a fost prins murdarind. Dupa ce dai vreo 10-20 de handicapati de astia la tv, garantat o sa se cam lase, ca o sa li se para cam scumpa arta asta.
 
Mai era vorba unui mecanic, zicea ca n-are impotriva lor nimic, doar sa nu vopseasca si geamurile, vad ca nu-i tine, deja jumatate din tramvaiele din Arad au grafiti si cei de la Regio se plang ca X-urile ca trec pe aici se imbunatatesc cu culori mai vi :lol:
 
Incet incet o sa avem pozele tuturor motoarelor care circula pe ruta Ineu -Cermei.

Nu ar fi mai bine ca regiotransul sa ii lase pe astia cu grafitiul sa mizgaleasca la liber trenurile, dar sa le ceara sa respecte citeva reguli, sa nu vopseasca mai mult de 10 cm pe geamuri, sa nu puna nimic vulgar etc?