International Train-and Modell Train Festival, Budapest

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
In penultima seara, dupa inchiderea expozitiei conducatorilor cluburilor participante si celorlalti participanti si sponsori li s-a inmanat cate o placheta si o sticla de vin ca dovada a participarii la aceasta a doua editie a Festivalului de Trenuri si Modelism Feroviar Budapesta 2009.


In imagine, organizatorii principali si presedintele Clubului Feroviar Crisana Oradea



Am sa revin si cu filme dar pana atunci ii las si pe colegii de la Ar Rail Club care au vizitat sambata expozitia sa prezinte si ei pozele lor.
 
Sal
Bravo pt. participare. Material pur romanesc, putin dar bun, bravo.
Frumoasa expozitia, frumoase poze, cred ca ati avut cu ce va delecta privirea si camera. Bravo vecinilor pt ca, in aceasta perioada de "criza", au reusit o asemenea expozitie.
Bafta
 
Echipa ARC formata din Gabi Nagy(grandpagscout), Paul Sbarcea(scorpion), Radu Popescu(Radu161) si eu a pornit dis de dimineata(la ora 6), din Arad, cu destinatia Budapesta. Am ajuns la expozitie la ora 8 jumatate. Nefiind deschisa am hotarat sa dam o fuga pana la un magazn de modelism feroviar. Ajunsi acolo am aflat ca magazinul se deschide la ora...9 jumatate. Deci am pornit la o mica plimbare, in cautarea unei banci MKB pentru a putea Gabi sa scoata bani pentru shopping de machete ;)

Ajunsi la banca... CEEEEE e inchisa????

Pentru ca banca era inchisa, am pornit in cautarea unui bancomat. Cu ocazia asta am facut putin pe turistii...

Infrastructura cu mici porobleme...

Si cum arata piata la unguri...

Dupa acest mic tur ne-am indreptat iar spre magazin...

Magazinul era deschis si plin de machete, insa am hotarat sa nu cumparam nimic si sa ne pastram banii pentru expozitie.
Ajunsi acolo, nu am stiut ce sa pozam. Expozitia era mult mai mare decat cea de anul trecut...

Ne-am indreptat rapid spre aburoasa prezenta la expozitie

Sa facem poze la marchiza...

Eu iarasi eram CFRist in delegatie :wink:

Dupa ce am coborat, am intrat in zona dioramei modulare analogice. Acolo, incercand sa bata recordul de condus diorame modulare(record care cred ca va fi iar batut la Balatonfured), se afla primul membru al clubului din Oradea, Paul Coste.

Dupa ce am stat putin de vorba(nu am vrut sa deranjam impegatul aflat la datorie pentru a nu produce ceva dezastru) am pornit inspre magazine pentru a face putin shopping, dupa care eu am inceput sa fac 2 ture complete ale expozitie, una pentru a fotografia totul iar cealalta pentru a filma. Nu voi pune prea multe poze, pentru ca 060-EA a prezentat deja detaliat modulele. Voi pune cateva poze car eimi plac mai mult....
Un canton ca la CFR...

Furtuna a doborat un copac, blocand drumul...

Trenurile mici erau vegheate de trenuri mari...

Diorama scara N condusa de un rocker :D

Aproape ca in realitate...

Zona pregatita special pentru poze...

O scena care m-a amuzat foarte mult(sau pana unde se poate merge cu modelismul feroviar...), aflata sub liniile de tren

Gara...

Si iata ca am dat peste colegii mei, discutand intens...

Dupa o mica pauza am continuat tura de pozat, cu cateva trenuri mari...

Noua locomotiva romaneasca despre care sa tot discutat pe forum...

O poza care imi palce la nebunie...

Multa lume prezenta la expozitie....

Cand m-am intors pentru tura de filmat, Gabi era IDM sef (in aceiasi gara pe care a controlat-o anul trecut la Balatonfured), fiind ajutat de Paul Coste...

Si iata ca am mai dat peste un membru ARC, Kablu...

Dupa ce am terminat si cu tura de filmat m-am dus si eu spre gara, acum controlata de Paul si Radu...

Pana la ora 16 am tot controlat trenuri in gari si depouri si am purtat discutii cu membrii Clubului Feroviar CRISANA Oradea. Apoi ne-am indreptat spre casa, fiindca aveam un drum lung de parcurs. Am prins cateva ambuteiaje pe autosstrada, am stat mult timp in vama, datorita romanilor din strainatate care se intorceau acasa, insa intr-un final, am ajuns acasa, obositi insa fericiti ca am putut sa vizitam si aceasta editie a expozitiei de la Budapesta. Asteptam cu nerabdare expozitia din acest an de la Balatonfured, unde cele 2 cluburi v-au pregatit o serie de surprize.
O duminica placuta tuturor!