INTREBARE DE INTERES GENERAL

Ati fi dispusi sa facem Prima expozitie de MODELISM FEROVIAR din Romania?


  • Total voters
    0

PDI

Well-Known Member
27 Feb 2016
896
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
#43
Stau la o statie de Razoare! ma bag si eu! Am un apt. destul de mare, la parter! Trebuie intai de toate rezolvata problema "mobilierului". Nu in gluma ci cat se poate de serios. Fara vitrine, mese, panouri, nu exista expozitie, poate fi spatiul si pe gratis (si asta de fapt cautam). AS Aeronautica monopoliza in anii'80 "piata" saloanelor de modelism pentru ca conu' Morariu detinea exact acest mobilier indispensabil organizarii.
So, think about!
PDI
 

connectorxp

Active Member
17 Aug 2016
180
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
#46
Nyhmed a spus:
La Trainergy nu mai raspunde nimeni la telefon...
Am inteles ca s-a imputit treaba pe acolo , o sa iau legatura cu Mihai , stiu unde sa-l gasesc , doar sa am timp , ca e destul de departe .
I-a mancat sa se mute la Plazza , parca nu stateau bine pe Nerva Traian , langa mine :D , mic , dar sigur .

Eu vroiam sa ma duc sa-mi iau un amarat de vagon , ca ei erau singurii importatori de TT-uri , facem abstractei de Rally si de dl. Doru .

Cand ati sunat la ei ??? , incarcati pe la ora 15 .
 
22 Aug 2016
20
0
Bucharest
www.takeforum.com
WEBSITE
http://www.takeforum.com/raphaeloo,www.raphaeloo.1gb.at
YAHOO
littlekid_rapha14
LOCATION
Bucharest
#48
Stiam ca o sa se dezovolte topicul acesta asa de repede :lol: ....eu am un restaurant in fata blocului, unde se tin festivitati(botez,nunti dif. cestii).spatiu este de aproximativ 200mp.(nu stiu exact)...maine ma duc sa inteb cam cat ar costa sa inchiriem macar 3 zile.Avand in vedere ca este restaurant sa stiti ca au niste mese lungi pe care ne putem pune dioramele :twisted: .Acum depinde si de decizia voastra,deoarece acest local se afla in sectorul 3, TITAN ..... :wink: