Intalniri intre pasionati la Timisoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Pentru a nu mai polua rubrica de intalniri cu discutii despre infiintarea\organizarea clubului(sau CLUBURILOR :p ) Timisoara,propun infiintarea altor topicuri.Sper ca astfel sa evitam pe viitor mutarea(cu sau fara motiv) a postarilor deranjante pt unii la off topic :mask:
 
Important este sa demaram odata treaba, sa nu se mai certe "fratii nostri de trenulete" intre ei.
Oricare va fi statutul Clubului, eu il voi sustine si ajuta cum si cu ce voi putea.
Astept pe toata lumea sa colaboram, sa lasam deoparte divergentele.
 
Consider discutiile aceastea in contradictoriu o mare pierdere de timp...Ideea este ca daca oamenii acestia vor sa isi infinteze un club e alegerea lor... din cate stiu si eu este o tara libera nu?...cei care nu sunt de acord cu deciziile lor sa ii lase in pace sa isi vada de club...fiecare cu a lui...cristiCFR(chiar si eu) & co. rog sa numai intervina... pana la urma totzi urmarim acelasi scop de a ne distra cu trenuletele si a ne simte bine...ce atat necaz
 
...cei care nu sunt de acord cu deciziile lor sa ii lase in pace sa isi vada de club...fiecare cu a lui...cristiCFR(chiar si eu) & co. rog sa numai intervina...

In sfarsit o decizie gandita cu, capul.Despre asta era vorba si in discutiile anterioare, cine nu are nimic cu clubul din TM nu are ce sa discute despre acest subiect!
:| :| :|
 
Astept ca lumea sa lase divergentele la o parte si sa ne-asezam TOTI la masa tratativelor, si la munca la Club!
Trebuie ca TOTI sa fim toleranti si sa tinem cont de toate parerile, chiar daca pare greu.
Deci, cum spuneam, indiferent care va fi statutul Clubului, eu personal doresc sa fiu de folos cu cat si cu ce voi putea. Astept ca toata lumea sa fie de-acord cu mine, ca sa putem in sfarsit sa ne-apucam de treaba.
Viata trece, e prea scurta, nu e timp de copilarii si certuri prostesti, vreau sa mai ramana timp si pentru Maria Sa TRENUL , ca el ne-aduna pe toti aici, asa-i?
Deci, fratilor, gata cu prosteala si la treaba, in sensul bun.
Astept propunere pentru urmatoarea intalnire, la care NU ADMITEM LIPSA!!![color=444444][/color]
 
Domnilor nu doresc sa intervin des pe acest subiect, dar lozincile nu-si au locul. De moment ce unii oameni doresc afilierea la un club existent, iar alti oameni doresc un club "nou" de sine statator, nu prea este loc de interese comune. Nu este loc de asemenea nici de cearta sau disputa, care este inutila. Fiecare is poate vedea linistit de treaba lui si de modul in care gandeste asupra acestei actiuni, existand posibilitati de colaborare, normal, dar nu are sens sa amestecam borcanele.

Ca si concluzie, nu are rost o polemica avansata, colectivele respective pot lucra fara sa existe interferente distructive.
 
Datorita certurilor inutile si prostesti sunt DECIS SA LAS SI EU DE LA MINE si sa punem capat razboiului...deci PRO TM ca ash fi cazut in cap sa numi doresc undeva unde sa ne putem distra in continuare cu trenurile....si ii SFATUIESC SI PE ALTI SA O LASE MAI MOALE CU UNELE COMENTARII
 
Oameni buni,

nu cred ca e chiar atat de important cine are dreptate.

Lasati odata cearta si orice "intepari" si apucati-va de treaba.

Stabiliti un plan, stabiliti un scop al organizatiei, stabiliti niste puncte care trebuie atinse in prima faza, stabiliti cine se ocupa de fiecare sarcina, stabiliti un termen limita pentru fiecare chestie pe care trebuie sa o realizati si ... puneti-va pe treaba.

Un sfat mai bun nu va pot da.
 
Dragii mei colegi timisoreni,

Pana acum nu am scris nimic in legatura cu clubul din TM dar am vazut posturile referitoare la acest subiect si sincer, nu am fost prea entuziasmat...

Eu sunt de parere ca ar fi bine ca cei care au inceput ceva - si cred ca deja este o majoritate acolo - sa porneasca pe drumul pe care l-au inceput. Daca va iesi OK, cei care sunt contra ideilor mature isi vor cam roade unghiile si vor veni - cel putin in vizita - sa se intalneasca cu voi....

Pentru cei mai putin maturi in gandire tin sa va spun doar atat: "Am vazut foarte multe cazuri de orgolii si prostii expuse la "piatra de temelie" a unui club dar dupa 1 an totul a intrat in normal...cei la care nu le convenea nimic (EMO) au plecat de buna voie si s-au imprastiat care-n cotro..."

Cu speranta ca nu am lezat pe nimeni si ca se poate intelege partea pozitiva din acest mesaj, va salut pe toti si sper sa ne vedem toti in acelasi club.

Tibi
 
Baiiii , da unde sunteti cu totii :?:

E o liniste de mormant... :skul:

Ce ziceti sa ne intalnim cu totii intr-o seara cand suntem liberi la o bere
happy0180[1].gif
party0016[1].gif
sa mai stam si noi de vorba ?
 
Si eu ma gandeam ca apelul este cumva redundant: adica ne vom intalni, vom vota, nu vom respecta ceea ce se voteaza :D .

Dar, spre linistirea celor preocupati de soarta modelismului feroviar din tm, doresc sa spun ca se lucreaza pe subiect (mircea fa-te ca lucrezi), si ca probabil cu putin noroc se va concretiza o forma de asociere, dar, intre cei interesati.
 
uite si eu am o pasiune a trenuletelor si sunt din timisoara dak vreti sa ma contactati pe id de mess silviu_93_tm va rog frumos