Train Fest , editia 1 - Cluj Napoca - 16.feb.08

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
Salut,

sincer nu stiu cu ce sa incep in a prezenta intalnirea de la Cluj,
asa ca voi pune niste poze, puhoiul de lume in camera dioramei:



Dupa cum se vede, multi pasionati din Arad, Oradea, Brasov, Iasi si Cluj au fost prezenti in acest weekend la Cluj pentru a participa la intalnirea generala organizata la clubul nostru.

S-au adus modele inedite, unele unice, s-au rulat trenuri, s-au purtat discutii despre materialul rulant, s-au facut sute de poze si filme.

Atmosfera de la club nu se poate descrie in cuvinte:



Nici o aburoasa nu a scapat de analiza lui MPU:



De asemenea nimic nu a scapat nepozat de catre cei prezenti la intalnire:



Aici se vede ca oamenii au venit de departe:



O poza care spune totul:



Prezenta (de la stanga la dreapta):

randul 1: Paul Coste (Oradea), Tudor Corbul (Iasi), eu, Attila
randul 2: Gaby (Arad), Bogdan (Brasov), Cristi (Turda), Cornel, Adriana
randul 3: Sandy, Ionut Trif, Radu (Bucuresti), Tyco (Arad), Andrei (Brasov/Bucuresti), Vasile Coste (Oradea), Mircea (Oradea), Josef, Gabi Todoran, Florin Vornicul (Iasi), Fleishmann, Alinoch.

Au mai fost prezenti Oliviu, Florina, Eusebiu si Radu (un amic), Cristi (Timisoara).

Cam atat deocamdata, vom revenii cu poze ale materialului rulant prezent la expozitie si bineinteles cu filme superbe.
 
Re: 16.feb.08 Intalnire generala a modelistilor din tara la

<r><QUOTE author="Florinn"><s>
Florinn a spus:
</s>
<br/>
Aici se vede ca oamenii au venit de departe:<br/>
<br/>
<URL url="http://i217.photobucket.com/albums/cc70/florinn/intalniri/2008_02_intalnire_gen/DSCN6306.jpg"><s></s><IMG src="http://i217.photobucket.com/albums/cc70/florinn/intalniri/2008_02_intalnire_gen/th_DSCN6306.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL>
<e>
</e></QUOTE>

Pai doara am indurat frig si ger (la propriu) ca sa ajungem la voi. <br/>
<br/>
In alta ordine de idei fu super la Cluj, la intalnire. Am intalnit intr-un final multi membrii ai forumului, pe care ii stiam din discutii si impreuna ne-am distrat de minune. <br/>
<br/>
Asteptam cu interes urmatoarele actiuni la nivel national (care pentru mine probabil ca vor fi dupa bac <E>:wink:</E> )<br/>
<br/>
PS: Radu sta la Bucuresti, venind prin vacante la Arad. Deci mai corect ar fi Radu(Bucuresti/Arad)</r>
 
Aici trebuie sa ii dau dreptate lui tyco.Cei 4 care ne-am intalnit de dimineata toti am batut drum lung si am indurat frigul napraznic :p .Oricum la Cluj o fost fain tare :D Am fost la magazin(de unde bineinteles ca am plecat cu ceva :D :D) si apoi am ajuns si la club.Acolo inghesuiala mare,dar incetul incetul s-a mai eliberat si o fost bine.Si vorba lui MPU(scuze daca nu imi aduc bine aminte MPU):"rar vezi atatia modelisti feroviari pe metru patrat" :D
Apoi cei de la Arad cred au ajuns fara probleme,dar eu am mai indurat inca o perioada de frig de la plecarea din Cluj pana la Iasi.Si plus ca dupa iesirea din Burdujeni,s-a defectat locomotiva,am asteptat aproape 1 ora si intr-un sfarsit vine un 060-DA de la marfa care ne trage pana in gara.In gara mai asteptam 1 ora sa scoata locomotiva defecta si sa puna una buna.Si intr-un sfarsit ajung la Iasi cu o intarziere de 130 min :roll: :roll:

Dar sa dam deoparte aceste lucruri si sa ne amintim numai partile bune si trenulistice :D Toate cele bune!!
 
Salutare!
Initial ziceam sa se cheme "team building" insa i-as propune lui Florin dar si tuturor participantilor sa ii spunem "Train Fest" editia de Cluj. Cred ca ne dorim cu totii ca asemenea editii sa fie si la Brasov, Bucuresti, Oradea, Arad, Iasi si oriunde sint pasionati.

Despre ce a fost vorba?

Grupuri de pasionati din toata tara s-au pornit la drum si au rabdat frig si intirzieri, apoi au inceput cu o deplasare la Sibiu (de unde asteptam cit mai curind poze!) iar la final ne-au facut o vizita la club care a durat aproape 2 zile. Zeci de modele de locomotive si vagoane, multe raritati (in special modele romanesti si nu numai), 3 statii digitale, garnituri interminabile, dezbateri furtunoase, poze, multe poze, pizza, bere-iata un tablou succint a ceea ce s-a petrecut in acest week-end la Cluj.

Sigur ca vor fi multe filme si poze, chiar ii rog pe cei care le-au facut sa le puna aici. O sa punctez doar citeva momente si fapte care mie mi s-au parut foarte interesanta.

De la Iasi au venit celebrele EA 060 si 150.000 ale lui Gam3 si o cohorta de Schiebeplanwagen romanesti, toate modificate de d-l Savin din Braila. De la Brasov, Bogdan a venit cu DA-ul romanesc, de la aceeasi casa de tuning. Oradea, prin Vasile si Paul Coste ne-a surprins cu mega-raritati de la RailTop, LSModel, BYG Model si nu numai. MPUrsu a venit cu un 03 de la Piko modificat de el ca sa poata dormi bine noaptea din cauza bielelor :lol: De la Arad-gasca mare-ma bucur ca i-am cunoscut in realitate - modele multe si frumoase dar si baieti priceputi si inimosi. Mie mi-a placut in mod deosebit M62 MAV de la Guetzold.

Clujul n-a avut altceva mai bun de prezentat decit vreo 2 km de vagoane romanesti, fie de marfa fie de calatori.
Sigur ca in curind vor aparea poze, filme, veti vedea exact dimensiunea distractiei.

Pentru noi a fost o mare onoare si bucurie sa va primim si sincer, sper ca pe viitor sa fie cit mai multe asemenea initiative.

Ma bucur enorm ca au fost prezenti Andrei Berinde si Gabi Todoran, acesti "guru" ale cailor ferate reale.

Am tras mai multe concluzii la final,dar doua sint parca scrise cu majuscule:

-Comunitatea de pasionati feroviari si de modelisti din Romania este mai puternica decit si-ar putea imagina cineva (rally spune:"modelismul feroviar romanesc a fost un pic in coma...dar acum gingureste", ba eu zic ca se poate lua si la bataie
- :D :D !!!)

-De unul singur nu are sens - doar impreuna putem sa miscam multe!

Dati drumul la show, baieti!

sandy
 
Fratilor!

Tin sa va anunt ca a fost cea mai reusita intilnire la care am participat vreodata. Fluxul de pasionati, material rulant, discutii a fost continuu. Am aflat multe chestii noi, am vazut multe modele si marci noi si am cunoscut oameni noi cu care poti discutaa foarte multe fara a te plictisi. Intilnirea continuand si astazi pana in jurul orei 14, am avut ocazia sa mai facem cateva probe de tractiune la unele locomtive., si fratilor imi merge DA ul :D

Inca odata multumim clujenilor pentru ospitalitate si asteptam urmatoarea intilnire de la lcuj, si de ce nu si in alte parti ale tarii, poate chiar la Arad :D
 
pe baza acestor intalniri si nu numai se poate lua exemplul ibericilor care,datorita
distantelor,timpului etc au decisa isi impuna o norma de module de cale simpla
si dubla,module apartinand asociatiilor si particularilor,intalnindu-se in locuri si la
dati prestabilite,mediatizate si care au o amploare fantastica,cu sute de metri de
linie si sute de vagoane si locomotive...
va spun treaba asta pentru ca vad mult entuziasm si vointa,iar daca lucrurile
merg pe fagasul lor normal,peste cativa ani aceste momente le veti numi
"frageda pruncie" a modelismului feroviar romanesc
bravo! si va doresc multa bafta in continuare
 
Sandy,

Vreau sa iti spun ca acel M62 a tras azi o garnitura de 22 de vagoane in rampa cu plecare din gara lui Ionut fara nici o problema. Florinn zicea ca ii chiar mai buna decat Trixu lui, ce-i drept cam cu juma de gura :D.
si in legatura cu numele, Train Fest Editia 1 cred ca ar fi perfect :wink:
 
bravo baieti!

ce n-as fi dat si eu sa fiu sambata la voi (bine, ok, am fost la o bursa in Freiburg... insa nu erau OAMENII din Cluj! ) :)

si ceva poze cu material rulant... acele faimoase raritati din Iasi, Brasov sau Oradea? :D
 
@Horia

Te asteptam data viitoare :D

A fost tare frumos.As fi vrut sa dureze mai mult,sa nu trebuiasca sa fiu astazi la servici.

Eu cu aparatele mele am facut doar 3 poze :( :( .

Am abuzat de acumulatori la Bogdan si la Sibiu la muzeu.

Sunt sigur ca diseara vor aparea pozele.

Ce astept mai mult sunt filmele.Dupa ce timp de cateva ore a fost o nebunie am avut cam 10 minute de liniste timp in care au rulat 2 garnituri CFR.
 
Mai fratilor, data viitoare cand mai faceti intalniri din astea spuneti mai tare si mai din timp, sa se auda si pana la Constanta!

(Ok... oricum, eu n-aveam cum sa vin cu material rulant interesant pentru voi, ca sunt la scara N, dar macar va aduceam VACILE!) :D
 
Aha, daca nici tu in Alsacia n-ai auzit nimic inseamna ca nu-s eu la Constanta chiar atat de tare de urechi!!!

Totusi, scris cu rosu sau nu, chiar n-am vazut anuntul... :roll:

O sa radeti, dar chiar si eu, "N"-ist convins cum sunt, tot mai am cate ceva pe H0, si nu-i vorba despre a "devaliza" colectia fiului meu cel mic, care are un start-set Mehano la care a adaugat doua "donnerbuchse" Piko si inca niste vagoane de marfa Piko si Lugoj! Am cateva autovehicule, plus macheta aia statica Revell cu locomotiva BR18 bavareza, si tot la capitolul "machete statice" am achizitionat de la Paris acum cinci ani o locomotiva School Class britanica, o re-editare moderna a unor kit-uri mai vechi. Din pacate m-am luat cu altele si au ramas ambele neterminate, iar pe "School Class" mi-a confiscat-o fiul meu cel mare pana la urma, si cred ca o termina el! :p