Locomotive

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Gabriel Iosif

New Member
12 Ianuarie 2019
13
0
36
Bună tuturor!
Am cumpărat un trenuleț electric Märklin Start Up 29752, folosit, înregistrată locomotiva, totul ok. Acum câteva zile am cumpărat o locomotivă BR89, și nu pot să o fac sa funcționeze, când o așez pe calea ferata I se aprinde beculețul, dar nu mișcă deloc. Încerc sa o folosesc de pe aceeași telecomandă, Märklin 00748 IR Remote Control for Digital Operation. Cum trebuie să procedez?
 
Mulțumesc mult, dar nu mă ajută. Am nevoie de cineva care are trenulețe electrice Märklin și are experiență, pt că s-a lovit de tot felul de probleme, care apar pe parcurs.
Manualul tehnic cu instrucțiuni, cum ca să scoți din priză stația, că se selectează pe unu pt locomotive pe abur cod 78,în cazul meu, să apeși pe butonul de direcție și că să - l eliberezi după ce alimentezi stația cu 220V, nu merge, am încercat de mai multe ori. Poate ceva nu fac cum trebuie sau ce nu trebuie?