Mos Craciun 2018

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

AdyAero

Well-Known Member
Trenulist
9 Septembrie 2008
598
369
42
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Cu ce vine anul asta Mos Craciun la voi?
La mine deja si-a descarcat sania pentru mine si fi-miu :p
5VUzyxx.jpg
 
  • Like
Reacții: mpursu
Bravo!
Dintr-asta avea nasul meu, stiu ca treceam in vizita si il gaseam mesterind la un casetofon sau la un radio!
 
Bună!
Am cumpărat un trenuleț electric Märklin Start Up 29752, folosit, înregistrată locomotiva, totul ok. Acum câteva zile am cumpărat o locomotivă BR89, și nu pot să o fac sa funcționeze, când o așez pe calea ferata I se aprinde beculețul, dar nu mișcă deloc. Încerc sa o folosesc de pe aceeași telecomandă, Märklin 00748 IR Remote Control for Digital Operation. Cum trebuie să procedez?
 
Vezi ca se mai produc si azi psitoale de lipit radioprogres, si is la fel de faine, doar carcasa e plastic :)
 
Salut @Gabriel Iosif ,

Din ce imi dau eu seama, folosesti o unitate de comanda Marklin care este dedicata doar pentru locomotive ce au montate decoder digital.
Locomotiva ta BR89 este sigur un model foarte vechi, ce nu are un asemenea decoder montat in ea, de aici si faptul...ca nu face nimic / nu misca.
Cumpara-ti, daca vrei, un trafo Marklin pentru comandat trenulete in analog, si vei vedea ca BR 89 functioneaza.
Totusi, eu as lasa locomotiva BR 89 asa cum e , si as pune-o in vitrina, si as continua achizitia de locomotive Marklin cu decoder incorporat si care functioneaza cu sistemul tau de comanda....
Marius.

PS:
In linkul urmator, in engleza, ai informatii despre ce stie sa faca statia ta Marklin IR:
https://www.maerklinfanclub.de/en/content/Knowledge/How_to:_The_IR_remote_control/333.6.89.html
 
Locomotiva mea BR89, din ce scrie în cartea tehnică, are adresa MM 78, se încadrează la poziția 1 pe această telecomandă, care într-adevăr e ca cea pe care o am. Și totuși, nu știu cum, când am folosit-o prima dată a funcționat de pe această telecomandă, dar când am vrut să o folosesc din nou în alta zi, nu a mai mișcat. Dacă a mers odată, înseamnă că funcționează, dar probabil trebuie să fac ceva.
 
Mulțumesc că mi-ați răspuns!
Am atașat un pdf cu locomotiva BR 89, care a funcționat. Nu știu cum și pe ce a apăsat pe telecomandă, dar a putut-o folosi(vorbesc de copilul căruia am făcut-o cadou, Gabriel Iosif). În altă zi când a încercat sa o folosească din nou, nimic, nu a mai mișcat. Cealaltă locomotivă din setul 29752, merge de fiecare data, dar asta BR89 doar într-o zi a putut-o folosi. De aceea vă întreb, poate știți ce trebuie făcut, că să o poată folosi de fiecare dată așa că cea din setul 29752.
 
Am vazut abia acum postarea ta.
Ai sa ramai surprins dar am si modelul cu carcasa din plastic, l-am cumparat anul trecut si este nou nout, nefolosit.
20190207_210940.jpg
Merg perfect, eu is foarte multumit de ele
 
Salut,
Cautat dupa nr. de cod, lamurit, e o electrica si conform cu ce se spune la instructiuni, aceasta e pe pozitia 4, ( adresa 24 ), corespunzatoare locomotivelor electrice de start set Marklin
Schimbati va rog pe pozitia 1, ( adresa 78), aceasta e corespunzatoare locomotivelor cu aburi de start de la Marklin.....
Daca nici asa nu merge, nu ramane decat sa mergeti la cineva care are acasa o statie Marklin Mobile Station unde sa va citeasca decodorul si sa vi-l programeze functie de statia IR Marklin de acasa...
M.
 
Asta merge nu sunt probleme.are codul 27 merge pe poziția 4. Dar BR89 când am cumpărat-o a mers doar într-o zi, apoi nu a mai mers. Nici una nu e nouă, sunt cumpărate de pe OLX, de la același băiat. Prima 29752, apoi BR89.
 

Atașamente

  • IMG-20181117-WA0002.jpg
    IMG-20181117-WA0002.jpg
    69,7 KB · Vizualizări: 30