LDH 1250 - free la H0 pt printare 3D

  • In perioada 20 -21 februarie forumul poate sa functioneze cu intreruperi, update la versiune software!

strofo

Active Member
29 Feb 2012
93
2
Ploiesti / Bucuresti
LOCATION
Ploiesti / Bucuresti
#1

Intreaga locomotiva poate fi downloadata aici: https://drive.google.com/folderview?id=0B_84uznr9sckQjRoa2hFcUdMdUE&usp=sharing

Acum ceva timp am inceput in joaca proiectarea unei locomotive LDH 1250. Lucrurile au avansat, puteti citi pe site-ul meu http://www.strofoland.com istoricul acestui proiect, si am inceput sa o printez. Unele printuri s-au dovedit decente, insa unele piese sunt departe de adevar. Insa de la inceput am dorit sa fie un proiect public, deschis tuturor celor care doresc sa detina aceasta locomotiva.

ATENTIE: modelul asta face public sub licenta GPL (General Public License). Adica il luati exact asa cum e, il puteti printa, modifica, vinde, share-ui insa pe propia piele si raspundere! Sa nu va plangeti ca v-a jupuit cineva la costuri sau ca modelul nu 100% exact. Sesizarile coerente si decente (pentru ca atunci cand am postat design-urile la vagoanele de 5lei au fost discutii) ma pot determina sa aduc modificari!

ATENTIE 2: orice vi se va spune acest model nu va iesi decent la un printer 3D cu depunere de plastic! Iar costurile unei astfel de printari ar trebui sa fie undeva intre 50 si 200 lei ca sa va faceti o idee. Eu va recomand o printare laser sau in rasina.

Si cateva imagini cu modelul 3D:
Si iteratiile cu printurile:Spor,
Stefan
 

bonygy

Active Member
5 Mar 2016
95
0
22
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
#2
Frumos. Chiar am pus piesele cap la cap cu utilitarul 3DBuilder din Win10 (emipiric, dar este ceva decat nimic)... si ghici... A iesit!
Multumim de planuri.
Acum, mai ramane sa gasim niste masinarii cu care sa debitam piesele.