locomotiva PIKO 5/6001

  • In data de 20.02.2019 forumul poate sa functioneze cu intreruperi, update la versiune software!
7 Iul 2015
32
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
#1
Salutare. Ce parere aveti despe locomotivele PIKO 5/6001? Merita achizitia ? De curand am cumparat o asemenea locomotiva, cu oarecare teama si cu strangere de inimapt ca nu stiam la ce sa ma astept….pt ca e totusi o locomotiva veche .Anii ’70 cumva?
Mai are cineva pe forum PIKO 5/6001?A mea are 2 motoare,carcasa e de culoare verde (au fost si rosii inchis) si are si cutia originala
 

Mauritius

Well-Known Member
18 Feb 2008
430
0
Bucuresti
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Bucuresti
#2
La vremea respectiva a fost o locomotiva fiabila si cautata .Tehnologia de constructie avansand foarte mult , bineanteles ca modele noi sunt si mai dotate ( mufa digitala leduri ).
Depinde foarte mult de starea in care ai cumparat-o si mai depinde si cum a fost intretinuta . Oricum la vechimea ei trebuie verificata pas cu pas si mai ales lubrefiata .
Pune cateva poze detaliu cu modelul daca se poate si la interior sa vedem in ce stare este .
 
7 Iul 2015
32
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
#3
O sa pun poze cat de curand. Stiu ca e o locomotiva depasita la ora actuala tinand cont de evolutiile tehnologice. Si desi nicio locomotiva veche Piko nu e f rara (toate se gasesc la un moment dat pt ca au fost facute mii de bucati cel putin), eu spre acestea m-am orientat….momentan. Mai toate au fost afectate de interventii, depinde cum au fost facute.. Au totusi zeci de ani vechime. Initial am vrut sa imi iau ceva opus, electric: Piko CC7001 dar m-am reorientat spre Piko 5/6001.
Sa revenim la subiect : locomotiva ruleaza bine, are 2 motoare….cat de uzate or fi ? cine stie.. Carcasa locomotivei arata foarte bine, la fel si cutia (ambalajul), semn ca poate in locomotiva nu a fost umblat excesiv.
 
7 Iul 2015
32
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
#6
Asta da :D
In alta oridine de idei, locomotiva ruleaza bine, chiar f bine raportat strict la vechimea ei.
Ca e total depasita, perfect adevarat.