Propunere expozitie la Iasi

Radu161

Well-Known Member
25 Mai 2007
1.731
3
Bucuresti/Arad
r161trains.wordpress.com
WEBSITE
http://r161trains.wordpress.com/
YAHOO
radu161
LOCATION
Bucuresti/Arad
#21
TATRA a spus:
Eu nu inteleg de ce trebuie ca toate modulele sa fie standard si nu doar cele de cuplare intre cluburi?
Iti arat 2 planuri, pentru expozitiile de la Balatonfured din 2012 si 2013. Ele s-au desfasurat in spatii diferite (pentru ca spatiul din 2012 a intrat in renovare), si organizatorii au fost nevoiti sa se restranga, aducand mai putine cluburi si mai putine module. Cu galben sunt modulele CFB, ca sa observi cum au fost configurate si ce inseamna sa ai flexibilitatea de a muta modulele dupa cum vrei.

2012:
You do not have permission to view link Autentificare sau înregistrare acum


2013:
You do not have permission to view link Autentificare sau înregistrare acum


Chiar in 2013 a fost o problema cu calculul spatiului, si modificarea fata de plan s-a facut numai prin repozitionarea unor module, fara sa se intervina cu taieturi, lipituri etc.

In planuri se pot observa modulele de adaptare intre Eurotrack si standardul maghiar, despre care vorbea Gabi, module de bifurcatie si modulele de compensare (cele mici), cu care se pot face ajustari ale traseului cand este nevoie.
 

nelutu

Well-Known Member
28 Dec 2008
252
0
Bucuresti/Fogia
LOCATION
Bucuresti/Fogia
#22
Cu scuzele de rigoare, eu nu ma pricep la diorame sau la standardele pentru module dar de la un subiect sa ajuns la altul.

Omul a intrebat daca cineva doreste sa participe. Daca cineva doreste sunt sigur ca se poate trece peste aceste lipsuri. Apoi prin experienta participarii, a organizarii si a schimbului de experienta se poate ajunge si la standardul la nivel national de care se vorbeste pentru expozitiile viitoare.

Pai si ne mai miram ca cei de la guvern nu sunt in stare sa i-a decizii...

Spunetii omului clar bai vin sau nu. Vin dar cu conditia sa facem modulul ala de legatura.
 

nelutu

Well-Known Member
28 Dec 2008
252
0
Bucuresti/Fogia
LOCATION
Bucuresti/Fogia
#23
Si apoi hai sa ne gandim la beneficii de care nu prea vorbeste nimeni: ca locatie mi se pare pentru ceea ce isi doreste a fi locatia perfecta. Chiar mai buna decat locatia de la Cluj.
Va fi week-end si vor fi tot felul de vizitatori de toate varstele (si cu toate bugetele)
 

Florinn

Well-Known Member
Membru personal
17 Ian 2006
5.545
0
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
#24
Salut,

@Tatra nu ti-am raspuns la mesajul privat pana acum deoarece eu pana aseara nu am intrat pe forum aprox 2-3 sapt. In situatii de genul asta este mai bine sa se dea un telefon sau email, forumul nu este un instrument oficial de comunicare.

In ceea ce priveste pozitia clubului de la Cluj vis-a-vis de expozitia pe care intentionati sa o faceti situatia este in felul urmator.
Cu siguranta ca vrem sa participam la o expozitie la Iasi, fie ca simpli participanti fie ca organizatori, nu am sa ascund ca ne gandim la asta de 2-3 ani, asa cum ne gandim si la alte locatii precum Timisoara, Brasov, Bucuresti.

Pentru 2014 avem in plan 2-3 evenimente, din aceasta cauza resursele noastre ca timp/disponibilitate oameni sunt limitate.

Din punctul meu de vedere problema nu este imbinarea modulelor/segmentelor/dioramelor, am facut si noi expozitii la inceput in care eram nevoiti sa facem module adaptoare.

Nu exclud ca in viitor sa participam si la alte expozitii daca acestea sunt evenimente regulate si anuntate din timp, insa anul acesta nu se poate.

Spor!
 

Gam3

Moderator
Membru personal
18 Iun 2016
5.068
23
Iași
LOCATION
Iași
#25
http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Iasi/Stiri/Lume+in+miniatura+creata+de+7+tineri+ieseni+pasionati+de+modelis