centrala Z21 Roco - Flm

ICEfan

Well-Known Member
5 Sep 2008
301
0
ARAD
LOCATION
ARAD
#1
salutare tuturor.

are cineva aceasta centrala, sau ati testat-o macar ?

astept pareri, daca merita sa imi iau una sau nu.
 
12 Noi 2011
33
0
Bocsa
LOCATION
Bocsa
#2
Salut!Eu am una.Imi prind urechile de cateva zile! Ea este interesanta chiar e cu totul altceva!insa ii gasesc o problema careia nu pot sa ii dau de cap.Am cateva locomotive cu sunet carora nu pot sa le pornesc sunetul!
Te invit sa o testezi!
 

aulin

Well-Known Member
27 Ian 2016
289
0
Cuneo
ICQ
543
AOL
alco
LOCATION
Cuneo
#3
Salut,colegul nostru Gyuri de la Cluj va poate ajuta,cum m-a ajutat si pe mine,pas cu pas ,ca la gradinita,configurare cu wireles-ul,pornire,setari personalizate pt.fiecare locomotiva in parte din care vreo trei cu sunet,comenzi facute pe smartphone sau separat cu MultiMousul statiei Roco conectat direct in z21
 

Gyuri

Active Member
14 Sep 2010
129
0
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
#6
Da, functioneaza cu orice router wlan. Eu l-am incercat pe cel putin 3 modele diferite, nu am avut probleme. Trebuie parcurs manualul de instalare si configurare de pe site-ul z21.eu, din pacate este in lb germana. Daca nu te descurci, te ajut cu placere. Atentie cu setarile de firewall al calculatorului, sunt 3 porturi care trebuie declarate ca si exceptii, fara aceasta setare nu functioneaza nici cu routerul original.
Gyuri
 

alias

Active Member
21 Iul 2015
81
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
#8
Salut. Am si eu Roco z21 si folosesc routerul original TP link. Merge fara probleme si este extrem de usor de folosit. Cu ceva pricepere si multa rabdare poti configura locomotivele sa plece foarte, FOARTE lent de pe loc, iar z21 in combinatie cu un smartphone iti permite control total si foarte precis al locomotivelor.
Daca esti atent la configurarea locomotivelor si urmaresti instructiunile din manualul acestora, ma refer la configurarea functiilor, nu vei intampina probleme.

Daca pot sa ajut cu un sfat sau cu vreo idee, va rog nu ezitati sa ma contactati.

Multumesc si spor la trenulit!
 

GFN

Well-Known Member
14 Oct 2010
398
14
Bucuresti
YAHOO
contactless
LOCATION
Bucuresti
#9
Buna ziua.
Se pare ca am descoperit o problema la centrala z21 ,cred mai degraba ca este o problema de soft si anume.
Daca scriu in orice decodor adresa 1 =1 (CV 1=1) nu mai functioneaza luminile fata/spate , problema aceasta este testata pe mai multe tipuri de decodoare( esu, zimo, tom) si la toate se intampla la fel. Centrala in cauza are ultimul firmware 1.32, mai am o centrala z21 start care are versiune de firmware mai veche si nu face aceasta figura.Am testat si cu multimaus cu fir ca sa elimin orice indoiala ca ar fi din maulsul wifi iar rezultatul este acelasi.
Daca mai este cineva dispus sa incerce si sa posteze rezultate este binevenit.
Problema am semnalat-o si la cei de la Roco, astept raspunsul lor .

[bbvideo]https://www.youtube.com/watch?v=MBca93m08vE[/bbvideo]