Trei capsule ale timpului, trei zug set-uri produse de Piko pe vremea cand eu aveam cativa ani. Fiecare locomotiva are accesorii de montat enervant de multe , nici locomotivele Roco din ziua de azi nu au asa de multe. La toate vagoanele de la seturi am inlocuit osiile cu unele de la Roco.
Primul set cu locomotiva BR 38 2-3 cu 5 vagoane de marfa.
Locomotiva a primit motor nou Mabuchi cu suport nou de la Piko( la Trennet au fost comandate doua , ca sa fie acolo) , motorul vechi era zgomotos si nu functiona bine in digital. , a fost trecuta in digital cu un decodor Uhlenbrock.
Al doilea set este compus din locomotiva BR 56 si tot 5 vagoane de marfa. Locomotiva a fost binenteles trecuta in digital ,remotorizata tot cu motor Mabuchi .
Cel de-al treilea set este compus din locomotiva BR 95 si trei vagoane de calatori.Locomotiva a fost trecuta in digital dar nu am remotorizat-o pentru ca, carcasa motorului este parte din sasiu si nu am stat sa fac mari modificari,o solutie ar fi sa comand alt sasiu .Pe partea stanga a venit cu contramanivela rupta dar am cumparat piesele de la Trennet doar ca nu au culoarea argintie dar asta se rezolva cu vopsea.
Vagoanele aveau culegere de curent si iluminare din fabrica cu becuri, am scos becurile si am montat banda cu leduri.