Va prezint si eu adunatura mea de trenulete la HO
Microbul trenuletelor il aveam de cand eram mic, acesta. a stat in stare latenta pana in 2010 cam prin iulie cand am fost la un amic cu treaba la masina dupa ce am terminat mi-a aratat diorama lui in constructie, atunci s-a reactivat virusul si am inceput sa strang incet, incet trenulete la scara HO .
Prima achizitie a fost start setul Piko Alex dupa care au urmat restul.
Din poza lipseste vagonul Alex Treff
O alta garnitura macaraua de la roco tractata de locomotiva LW 203 Roco
Garnitura OBB , RH2048 Roco cu vagoanele din start set
Garnitura DR , locomotiva BR 114 Roco
Garnitura SBB-CFF_FFS locomotiva G1700 piko
2 garnituri DB cargo locomotive BR294 si BR204 pe langa vagoanele din poze mai am cateva cu prelata si gondole care nu am stat sa le mai scot de prin cutii.
Ultima garnitura este militara si este compusa din locomotiva Br 204 Roco cu 6 vagoane platforma cu tancuri Leopard
Sper ca v-au placut ,o sa revin si cu alte poze cu restul de material rulant .
Microbul trenuletelor il aveam de cand eram mic, acesta. a stat in stare latenta pana in 2010 cam prin iulie cand am fost la un amic cu treaba la masina dupa ce am terminat mi-a aratat diorama lui in constructie, atunci s-a reactivat virusul si am inceput sa strang incet, incet trenulete la scara HO .
Prima achizitie a fost start setul Piko Alex dupa care au urmat restul.
Din poza lipseste vagonul Alex Treff

O alta garnitura macaraua de la roco tractata de locomotiva LW 203 Roco

Garnitura OBB , RH2048 Roco cu vagoanele din start set

Garnitura DR , locomotiva BR 114 Roco

Garnitura SBB-CFF_FFS locomotiva G1700 piko

2 garnituri DB cargo locomotive BR294 si BR204 pe langa vagoanele din poze mai am cateva cu prelata si gondole care nu am stat sa le mai scot de prin cutii.

Ultima garnitura este militara si este compusa din locomotiva Br 204 Roco cu 6 vagoane platforma cu tancuri Leopard

Sper ca v-au placut ,o sa revin si cu alte poze cu restul de material rulant .