Cum postam poze - Link-uri-miniatura

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
catalin post_id=163542 time=1498830874 user_id=237 a spus:
Sunt unul din cei care a gazduit 90% din imagini pe contul personal de photobucket, motiv pentru care o sa-mi cer eu scuze pentru ca posturile mele sunt acum fara continut.

In mod evident, sa editez ce am scris in 10 ani pe acest forum cu poze gazduite pe alt host e peste puterile mele.

Poate se reia ideea galeriei foto lokomotiv, asa cum s-a promis prin 2005. E singura cale ca sa nu mai avem asemenea mizerii....

Sau poate gaseste admin-ul de site de la lokomotiv o modalitate ca sa faca cumva o "conversie" la link-urile de poze.
 
Si eu am probleme cu Photobucket, le-am scris si e mail.
practic se considera ca am depasit (desi cica mai am 10% liber) capacitatea si mi-au tot trimis linkuri unde sa fac plata pentru a se debloca conturile.

Mi-am facut cont pe flick si am incarcat acolo poze pe care apoi nu le-am gasit. Abia mai tirziu tot rascolind am gasit pozele care trebuie luate si duse intr-un fel de album de unde sa le postezi.
Ori e o procedura complicata acolo, ori nu am gasit eu pasii care trebuie facuti intr-o anumita ordine.
 
Re:

<r><QUOTE author="cosmin78" post_id="163541" time="1498823209" user_id="240"><s>
cosmin78 post_id=163541 time=1498823209 user_id=240 a spus:
</s>
Interesant, nu? <E>:-x</E> <br/>
<br/>
<URL url="http://photobucket.com/terms">http://photobucket.com/terms</URL>
<e>
</e></QUOTE>

Oare văd eu bine?!? Scrie acolo " The free account does not allow any image linking", respectiv contul gratuit NU permite linkuri către imaginile stocate?!? Atunci la ce bun să mai stocăm pozele acolo?!? Mă văd nevoit să repet rugămintea pe care am exprimat-o într-un mesaj anterior, cu privire la identificarea unui alt site (gratuit <E>:D</E> ) pentru stocarea pozelor, cu posibilitatea de a se face link-uri către acestea (dacă pot fi chiar linkuri-miniatură, cu atât mai bine).<br/>
Totuși... de o grămadă mare de ani am tot scris mesaje pe acest forum, cu linkuri către pozele mele stocate pe Photobucket, așa că această "schimbare de macaz" a respectivilor este cum nu se poate mai NEpotrivită <E>:-x</E><br/>
Dar... SURPRIZĂ!!! Se pare că utilizarea opțiunii "IMG Thumb" mai este funcțională!!! <E>:D</E> <br/>
<URL url="http://s157.photobucket.com/user/mpursu/media/P1160579-depou-linii-noi_zps1qskcy0q.jpg.html"><s></s><IMG src="http://i157.photobucket.com/albums/t72/mpursu/th_P1160579-depou-linii-noi_zps1qskcy0q.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://s157.photobucket.com/user/mpursu/media/BR50-Roco/P1180136-BR50-Roco_zpsyb5wwsip.jpg.html"><s></s><IMG src="http://i157.photobucket.com/albums/t72/mpursu/BR50-Roco/th_P1180136-BR50-Roco_zpsyb5wwsip.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL><br/>
... și imaginile noastre, "mascate" de acel dreptunghi gri pe care scrie "Please update your account bla-bla" mai pot fi accesate dând right-click pe ele și dând click pe opțiunea "Deschide imaginea într-o filă nouă". Deci, pentru moment, situația este (aproximativ) salvată <E>;-)</E></r>
 
Merg miniaturile si merg link-urile catre imaginea gazduita de site, insa stiu ca multora le este "greu" sa deschida link-ul.

O alta alternativa la photobucket ar fi site-ul https://postimage.io/ unde nu este nevoie de cont. Exista mai multe optiuni de postare a imaginilor, printre care si miniaturile :


 
Iată aici un link-miniatură foarte OK :aplauze:

Este drept că miniatura nu reprezintă chiar toată imaginea redusă :D , dar click-ul este urmat de încărcarea FOARTE rapidă a imaginii, cu opțiunea de a se încărca la rezoluția maximă, zoom etc. Utilizatorii înregistrați pot încărca poze de maximum 16MB, nu văd să fie limitări ale numărului de poze etc., deci acest site pare să fie o foarte bună alternativă pentru Photobucket. Mulțumesc pentru pont, GFN! 8)
 
Cu placere Mircea.
Incet, incet cand o sa am timp o sa imi descarc albumele de pe Photobucket si sa le incarc in imgbb apoi sa reeditez posturile cu speranta nu sa faca aceeasi figura si astia.
 
Dupa aproape o zi de download de pe Photogaleata iar apoi upload pe ImgBB am renuntat de tot la contul de pe photogaleata nu inainte de a le bate obrazul si de a le ura ca toti userii sa faca la fel.
Pozele sunt acum aici
https://gfn10.imgbb.com/albums
 
Salutare ,

Am observat si eu problema cu Photobucket-ul.

Am o nelamurire in privinta unui fapt. Am observat in topicul de aici : https://forum.lokomotiv.ro/viewtopic.php?f=128&t=12355&start=60 faptul ca numai dupa un anumit moment au disparut pozele.
Practic link-urile vechi inca se mentin active , asta ar fi ul lucru pozitiv.

Cum s-a aplicat regula cu 3rd-party ? Pare ceva impartial, aplicata doar dintr-un anumit moment nu si retroactiv. Voi ce stiti ?

Am descoperit intre timp ca se face si o petitie contra acestui lucru, daca doriti sa o semnati . Hai sa salvam macar ce a ramas acolo pentur ca e pacat de articolele noastre .

https://www.change.org/p/photobucket-reverse-the-photobucket-third-party-rule?recruiter=14158944&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition
 
Teste la galeria foto de pe forum.

[image]2[/image]

[image]3[/image]
 
IMG_3201.jpg
 
gid post_id=163725 time=1500986786 user_id=1776 a spus:
crystyv post_id=163712 time=1500817575 user_id=61781 a spus:
astept doritori pentru a testa noua galeia lokomotiv :)
In aceasta galerie se pot uploda poze pentru a fi postate pe forum.

Intrebare: este restrictie de dimensiune/rezolutie la foto ?

da, exista o restrictie de dimesiun a fisierului la 4 mb, restrictia este dinamica, ptr topicuri speciale sau proiecte speciale, restrictia poate sa fie ridicata, iar cat priveste rezolutia pozei, nu exista restrictie directa....dar e oarecum limitata de marimea fisierului.

Singura limitare care nu e negociabila este sa nu postati pozele pe alte sit-uri sau forumuri, pozele postate pe alte forumuri vor fi sterse si utilizatorul sters din galerie.
 
Mi se pare mie sau link-urile cu poze de pe Photobucket încep să-și revină?

BR41_BR44_01.jpg

Am primit un email în care aceștia spuneau că vor aplica un mic și discret watermark “Proudly hosted on Photobucket” pe imaginile afișate pe alte website-uri decât Photobucket, începând cu 10 octombrie 2018, pentru a menține hosting-ul gratuit. Oare putem înțelege de aici că respectivii încep din nou să permită afișarea oriunde a pozelor stocate pe Photobucket, cu "prețul" afișării acestui discret watermark?
 
Zice ceva aici:
https://support.photobucket.com/hc/en-us/articles/360004314254-Welcome-to-the-New-Photobucket-
For a limited time, our current customers’ hosted images have been restored and Photobucket is introducing a new pricing plan that is built around everyone’s needs.

Inteleg ca imaginile deja stocate au revenit temporar, dar numai pana ce isi definitiveaza planul de tarife.
 
AdyAero post_id=166794 time=1538561459 user_id=659 a spus:
Zice ceva aici:
https://support.photobucket.com/hc/en-us/articles/360004314254-Welcome-to-the-New-Photobucket-
For a limited time, our current customers’ hosted images have been restored and Photobucket is introducing a new pricing plan that is built around everyone’s needs.

Inteleg ca imaginile deja stocate au revenit temporar, dar numai pana ce isi definitiveaza planul de tarife.

mai precis tot au sa ceara banii... :)
 
Salut!
Pana la urma, in acest moment, cum postam poze? Am incercat cu noua galerie dar nu m-am descurcat.
cu [ing] link de dropbox merge?
Multumesc.